Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Ti összejönnétek 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti összejönnétek 10 évvel fiatalabb pasival komolyan?

Figyelt kérdés
Annyira tökéletes minden köztünk,nem így terveztük,de így alakult,csak aggaszt ez a 10 év...33/N
2017. márc. 2. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

19 vagyok, szóval nem jönnék össze 10 évvel fiatalabbal.:D

Egyébként én sem hiszem, hogy fenn kéne akadnod ilyesmin, ha valóban tökéletes minden, ahogy mondtad.

2017. márc. 2. 20:32
 12/22 schamuelson ***** válasza:
88%

Nagymamám 10 évvel volt idősebb papánál. Mikor összejöttek, kb a ti korotokban lehettek. Vagy 40 évig marták egymást papa haláláig.

Ha csak ez az egyetlen, ami aggaszt vele kapcsolatban, akkor hajrá!

(Bocs, hogy pasi létemre beleszóltam!)

2017. márc. 2. 21:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :)
2017. márc. 2. 21:30
 14/22 anonim válasza:
63%
Igen, összejönnék. Ha két ember tényleg szereti egymást, akkor a kor nem számit. Tapasztalatból tudom, hogy most a társadalom ezt nem igazán fogadja el, de ezzel én nem törődnék. A Te életed, a boldogságod :) Drukkolok Nektek! :)
2017. márc. 2. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

Én 31 évesen ismerkedtem meg egy 40 éves nővel, igaz gyönyörű és letagadhatna simán 9 évet, de minden tökéletes köztünk.

Ne mások véleményére hagyatkozz.

akinek nem lett jó vége az nyilván nem igen támogatna benne.,

2017. márc. 2. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagyok és nincs pedo hajlamom, ezért nem.
2017. márc. 2. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen.

N

2017. márc. 2. 23:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Mivel 22 vagyok, ezért meg sem fordulna a fejemben, de a te korodban, ha megvan az egyetértés és az érzelmek, valamint fejben is egy szinten vagyunk, nem akadályozna a korkülönbség :)
2017. márc. 2. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Én még csak 24 vagyok,de simán el tudnám képzelni,hogy 33- 34 évesen összejöjjek egy 10 évvel fiatalabb pasival.A negatív véleményekkel meg ne foglalkozz,csak merő rossz indulat az egész. Ha boldog vagy vele,ha szereted ne dobd el magadtól a boldogságot,mert a társadalom csak azt súlykolja beléd, hogy idősebbel,idősebbel,idősebbel... Ugyanúgy csalódhatsz az idősebben,és ugyanúgy bízhatsz egy fiatalban. Az anyámat, az idősebb,35 éves férje otthagyta kisbabával, tele adóssággal,évekig egyedül nevelte az autista bátyámat,aztán 37évesen találkozott egy 13 évvel fiatalabb pasival,senki sem jósolt nekik nagy jövőt,de később ő lett az apukám:-)Még mindig együtt vannak,szeretik egymást,apura bármiben számíthatunk,jó apa,jó férj volt mindig, annak ellenére,hogy 25 volt mikor megszülettem. Szerintem adj egy esélyt annak a srácnak,nem nagyobb a valószínűsége a csalódásnak,mint egy idősebbel.

24/N

2017. márc. 3. 18:06
 20/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, de én 25 vagyok... :D
2017. márc. 3. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!