Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem mondják meg nyíltan, ha nem tetszik a
másik?
A férfiak se mondják meg ne aggódj,ti sem vagytok különbbek!
2017. márc. 1. 15:37
Na ez meg a másik #10es, ráírnak boldog boldogtalanra aki kicsit is elfogadható, miért?
Nem jelez komoly szándékot és kiábrándító ezzel szembesülni.
2017. márc. 1. 16:34
Ott van az is, hogy bizonyos oldalakon limitált a levelek száma. Azt a keveset pedig inkább annak írom meg aki szimpatikus, nem egy "bocsi, nem" levélre szánom.
2017. márc. 1. 17:12
Szerintem sokan azt nem veszik észre, hogy a társkeresőn a felhasználók 90%-a inaktív.
Én ráírtam 3 lányra nagyon kedvesen, érdeklődően, és az az egy, aki feljött, visszaírt.
Amelyik korosztályban keresek, ott kb 10-15 lány lép be napi szinten, szóval ez a gond, hogy nagyon kihalt az oldal. :/
2017. márc. 1. 17:33
15/19 A kérdező kommentje:
Bocsássatok meg, de ez így nem igaz. Hat éve használok társkereső oldalakat és azóta írtam ilyen mennyiségű levelet. Ráadásul csak és kizárólat annak, aki valamivel felkeltette az érdeklődésemet.
Két éve nincs kapcsolatom, így érthető, ha vágyom minden szinten kiteljesedni.
2008-2012 között fent voltam, aztán lett kapcsolatom töröltem magam. Véget ért a kapcsolat 2014, így a következő évtől újra kezdtem a társkeresést. Ma már csak annak írok, akivel látok hasonlóságot.
Nem voltam még fent társkeresőn, de szerintem a legtöbben kevésbé érzik kellemetlennek (inkább a maguk számára szerintem) ha nem reagálnak, mint, hogy meg kelljen írniuk, hogy bocsi de nem vagy az esetem. Viszont ne add fel, tesóm és a párja is társkeresőn jöttek össze.
2017. márc. 2. 07:59
Nekem nem túl imponáló, hogy próba szerencse alapon rám (meg másik 100 nőre) írsz, csak mert van fejem meg pnám, full offense :D Te aztán tudod, hogy érezze magát egy lány különlegesnek :D
2017. márc. 2. 12:10
18/19 A kérdező kommentje:
Pont arról írok, hogy mostanában csak nagyon keveseknek írtam, mert szűrök. Amikor elkezdtem, még másként álltam hozzá. De azóta eltelt majdnem tíz éve, közte volt kihagyás és. Egyáltalán nem csak és kizárólag a jó külső az, ami megfog, hanem amit és ahogyan ír. Csomóan vannak, akik ki sem töltik az adatlapjukat vagy érzem, hogy a személyiségük, az életstílusuk miatt nem illenénk össze, így egyértelműen nem is írok. Szűrni kell nagyon mind az életben, mind pedig a virtuális szférában.
Ez szimplán csak bunkóság!Én is elvárnám az egyenes választ.Pont ezen rágódom épp most is.A pasi nem válaszol egyértelműen,kétségek közt tart,talonba rakott,majd jó lesz szexre...gondolom ezért.Na de vissza a válaszhoz.A mai világban,gyáva emberek vannak nem méltatjákna másikat semmire.Suttyók.Nem is kell velük foglalkozni,főleg,ha már az első levélre nem válaszol.
2017. márc. 2. 12:55
Kapcsolódó kérdések: