Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mibe lehet belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mibe lehet beleszeretni? Érdemes egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ha a testet szereted meg, az megöregszik, megváltozik. Ha valakit teljes szíveddel, a lelkét szereted meg... akkor pedig előfordulhat, hogy 5 év múlva azt mondja "Bocs, de megváltoztam, viszlát". Érdemes egyáltalán a mai világban megkedvelni valakit, párt keresni? (30/F)

2017. febr. 27. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól sejtem, akkor ez a nő nem volt veled soha párkapcsolatban, csak plátói módon szeretted mindig is?

Mert így 2 dolgot tudok elképzelni:

1. Talán direkt viselkedik máshogyan veled... Mert ő megérezte a közeledésedet, azonban inkább marad hűvös, mert nem akar tőled többet.

2. Ha nem voltál vele kapcsolatban, annyira nem ismered pedig, milyen is igazából. Ezt pedig nem a másik "megváltozása okozza", ezt egyszerűen projekciónak hívják, amikor nem ismersz eléggé valakit, csak részinformációkat tudsz róla, és a fantáziádban kiegészíted azzal, hogy te milyennek látod, milyen lehet a másik személye "idealizálod" magadban.

Ez általános egyébként, hogy amikor hatással van ránk valaki, de keveset tudunk róla, a többit a fantáziád "kipótolja", hiszen érdekel, hogy milyen lehet a másik. De könnyen koppanhatsz, mert később kiderülhet nagy eséllyel, hogy valójában nem ilyen.

Könnyen lehet, hogy az a nő soha nem is volt olyan, amilyennek te képzelted.. Egyszerűen ennyi a válasz a legtöbb esetben.

2017. febr. 28. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
8-as voltam
2017. febr. 28. 18:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Valóban nem volt sosem a párom, viszont éveken keresztül napi több órát beszélgettünk a legkülönbözőbb dolgokról. Ha ez kevés ahhoz, hogy ismerjünk valakit, akkor nem tudom mi lenne elég. És ekkor megint felvetődik, hogy érdemes e egyáltalán bárkit is megismerni, ha mindegy mennyit tudsz róla, hány évet beszélsz vele, úgysem fogod ismerni igazán. Bonyolult dolgok ezek. De már ott tartok, hogy igazából nem is ismerkedem, mert nincs erőm újra felépíteni mindent, újrakezdeni bárkivel onnan, hogy "mi a neved?". Aztán néhány év múlva belül belehalni ahogy ez történik amit felvázoltam korábban. Ehhez nekem kedvem sincs.
2017. márc. 1. 06:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Értem én, de ilyen nincs, amt írsz- már ok nélkül.

Egy "csacsogósan beszédes, nyílt, humoros" emberből nem lesz csak úgy "Zárkózott, tőszavakban beszélő, savanyú, bizalmatlan".

Oké, hogy te ilyennek "szeretted", de vagy szar időszaka van folyamatban és depis, vagy pedig direkt ilyen veled, mert nem szeretne többet, és meghúzta a határokat.

Persze azt nem írtad, hogy mással sem csacsog-e már, vagy csak veled tartja-e a 2 lépés távolságot.

De ezek ilyen alaptulajdonságok, egy beszédes és nyílt emberből nem lesz ok nélkül csendes és zárkózott.

Másrészt meg ehhez csak anynit, hogy ha valódiak az érzések, akkor így is szeretnéd a másikat, tök mindegy hogy milyen. Nyilván értem miért szeretnéd az első verziót, de téged enm is az bánt, hogy benne mi zajlik le, hanem hogy a te képednek nem felel meg.. -> tehát tólad van szó, és nem róla.

Én ha szeretném a másikat, akkor ebben a helyzetben az zavarna, hogy miért lett ilyen, és miben tudom újra előhozni azt az énjét, amikor boldog volt. És megtennék bármit, hogy akit szeretek, boldognak lássam. Nem epdig szomorkodnék, hogy nem olyan, amiylennek az elvárásaimnak megfelel.

2017. márc. 1. 21:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt mondoja az az oka, hogy egyszerűen megváltozott. Engem pedig az zavar, hogy bárhogyan is próbálom, nem tudom visszahozni a "boldog énjét".
2017. márc. 6. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!