Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belenéznétek a párotok facebookjába, ha ott hagyna titeket pár órára a laptopjával?

Belenézhetünk egymáséba, de én megkérném, hogy mutassa meg nekem, amire kíváncsi vagyok.
Nem így volt az exszel, akinél voltak gyanús jelek, és ott kéretlenül néztem meg. Le is bukott, hogy megcsalt.

Együtt élünk, és otthon szinte mindig megy a gép, de én nem piszkálom. Tényleg nem érdekel, mert bízok benne. Fordítva is szokta látni kivel beszélek, sőt hallani is, mert sokszor teamspeaken beszélek hangosan, de nem nagyon érdekli. Ha gyanús lenne én megkérdezném, hogy megcsal e? Annyira jól ismerem, hogy az első reakciójából bőven le tudnám szűrni, ha hazudik. Ha meg nem, akkor meg amúgy se olyan hülye, hogy elől hagyjon ilyen chat beszélgetéseket, és nem bukna le...
25L

Tini koromban beleakartam nezni mindig az akkori baratom dolgaiba. Bar ott talaltam is volna ezt-azt. Mostmar nem. Eszembe se jut soha. Najo, karacsony elott bongeszni akartam az ipadjat mert hirdetesnek mindig olyan dolgokat ad ki amiket nezegettel csak hogy megtudjam mit kapok karacsonyra:) de megalltam:)
Exemmel hasznaltunk kozos laptopot, o megnezte a facebookomat, igaz nem ertett a levelezesbol semmit mert nem beszelt magyarul. Kinyomtatta es lefordittata egy ismerosevel. A levelben amit kinyomtatott azt targyalom a baratnomnek hogy osszejottem valakivel. Igaz, az o vedelmeben szol, hogy ekkor mar szakitottunk. En is megtettem volna a helyeben. Csak nem akartam hogy igy tudja meg, hogy mar van valakim. Igazabol a kapcsolatunk vege fele mar csak lakotarsak voltunk, szex sem volt, nem is vagyok biztos benne hogy megcsaltam e vagy sem mivel nemtudom igazabol kapcsolat volt e a vege fele.
De a kerdesre valaszolva; ha ereznem hogy valami nem stimmel, biztos addig gyotornem magam hogy megneznem. De amig nem latom az okat addig nem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!