Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belenéznétek a párotok facebookjába, ha ott hagyna titeket pár órára a laptopjával?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 15:19
11/25 anonim 

válasza:

Én simán belenéznék.Biztos ami biztos alapon.
Tőlem ő is belenézhet az enyémbe. Nincs titkolni valóm.
12/25 anonim 

válasza:

Egy az hogy magándolog, mert kit érdekel kivel beszél éppen facebookon ha téged szeret nem?
Én nem szoktam nézelődni a párom laptopjába, mivel megbízok benne.
13/25 anonim 

válasza:

Egy norvég csajnak de bele néznék most a lapp-toppjába...
14/25 anonim 

válasza:

Volt alkalmam, de nem tettem soha.
15/25 Költőnő? 

válasza:

Szükség esetére tudjuk egymást kódjait de engem bizony nem érdekel az ő fb/mail/bank fiókja
16/25 anonim 

válasza:

Nem egyszer hagyta ott mellettem a laptopot, telefont, megnyitva facebookkal, mindennel. Egyszer sem éreztem késztetést, hogy belenézzek bármelyikbe is. (Kezdődő kapcsolatról van szó.)
17/25 anonim 

válasza:

Nem, ezt én nagyon komolyan veszem. A bizalmat sokra értékelem mástól is, magamtól is.
18/25 anonim 

válasza:

Rendszeresen vagyok "kettesben" a laptopjával, nem "turiztam" még benne soha. Egyszer volt olyan, hogy a közös pc-ről ment zene, meg beszélgettünk, és eszembe jutott egy index cikk, amit facebookon osztottak meg, megnyitottam a gépen a facebookot, épp ő volt bejelentkezve úgyhogy onnan kerestem meg az index megosztásai között a megfelelőt, de ott ült mellettem, szóval tudott róla, és semmi másra rá se néztem.
19/25 anonim 

válasza:

Nem. Az ilyesfajta kíváncsiskodást lenézem. Soha nem éreztem késztetést kutakodni.
20/25 anonim 

válasza:

Rendszeresen dolgozom az ő laptopján, ahol állandóan be van jelentkezve. Sosem néztem meg, bízom benne, 7 év alatt még nem hagyott cserben.
Azt viszont nem tudom, hogy ha nagyon rossz előérzetem lenne, akkor vajon belenéznék-e.
-23-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!