Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti belenéznétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belenéznétek a párotok facebookjába, ha ott hagyna titeket pár órára a laptopjával?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 15:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Rendszeresen otthon vagyok kettesben a laptopjaval, eszembe se szokott jutni, hogy barmit nezelodjek rajta.
2017. febr. 23. 15:21
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem szoktam belenézni a magánlevelezésébe...pedig a jelszavát is tudom.

Bízom benne és szerintem ennyi magánszférát, meg kell hagyni a másiknak.

2017. febr. 23. 15:21
 3/25 anonim ***** válasza:
Dehogy.
2017. febr. 23. 15:23
 4/25 anonim ***** válasza:
48%
Honnan tudod a jelszavát ?
2017. febr. 23. 15:24
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem!
2017. febr. 23. 15:25
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem találsz semmit benne, akkor azért lesz lelkifurdalásod, ha pedig igen, akkor azért teszed magad tönkre. Felesleges. Előbb-utóbb úgyis kiderül, ha titkol valamit.

Én inkább azon gondolkodnék el a helyedben, hogy mi az, ami miatt bizalmatlan vagy vele szemben.

2017. febr. 23. 15:25
 7/25 aperitif ***** válasza:
90%
Mondanám, hogy nem, de nem lenne igaz. Egyszer fordult elő, hogy az én gépemről lépett be egy közösségi oldalra (nem face), és amikor később én is be akartam lépni, akkor a gép az ő belépését dobta föl. Nem tagadom, belenéztem. Azóta is bánom, sokkal jobban jártam volna, ha nem látom azt, amit láttam.
2017. febr. 23. 15:26
 8/25 anonim ***** válasza:
87%

Onnan, hogy ő mondta el, mikor meg kellett neki néznem valamit vagy kinyomtatni.

Ő is ugyanígy, tudja minden jelszavam.

Nálunk ez nem ügy, de nem szoktunk egymás fiókjaiban turkálni, hacsak nem a férjem kér meg rá vagy én őt.

Bízunk egymásban, ezért is tudjuk egymás jelszavait.

2017. febr. 23. 15:29
 9/25 anonim ***** válasza:

Ha megadta és meg van engedve és ez kölcsönös is, miért ne.

4es voltam

2017. febr. 23. 15:31
 10/25 anonim ***** válasza:
En nem fogom azt irni ne nezz bele. Mert a kivancsisag vagy ur.. De valoszinuleg ugyis tobb esze van annal, hogy barmi szamara kinos dolgot ne toroljon ki azonnal...:) En beleolvastam a ferjem faceebe, de leszoktam rola. Ha megcsal jobb nekem meg nem tudom, masreszt mas jelei is vannak ugyis...az exem a telojat dugdosta elolem, elment motorozni talpig parfumozve... amikor kapott egy smst es lattam, hogy xytol :azt mondta nem jol latok, bekepzelem!:)))
2017. febr. 23. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!