Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó szagolgatni a párod haját?

Talán csak azt teszteli, érezni-e rajta idegen férfi arcszeszének, parfümjének az illatát.
Talán csak vonzónak tart téged, minden porcikádat, a hajad illatát, érintését.
Talán (szerintem) kicsit már szerelmes is beléd.
Hogyan jöttetek össze? Párodnak nevezed, de nem tudod, szerelmes-e beléd. Ez valami szülők által elrendezett házasság? Jó, jó, nem akarlak bántani.
Az a gyanúm, a párod nem a szavak embere. Egy ilyen bújás alkalmával kérdezd meg tőle egészen egyszerűen: "Szeretsz engem?"
Sok boldogságot!

Nincs összefüggés a szerelem és egy illat tetszése között. Anno az egyik gimis tanárnőmnek nagyon jó illatú parfümje volt, nem egy embernek tetszett, nem egy dicsérte meg. Imádtam az első sorban ülni, pedig nem voltam lányként szerelmes az 50-es duci tanárnőmbe.
Barátom pedig "hajfóbiás" utálja, ha az arcához ér a hajam mert csikizi, irritálja, de ettől függetlenül szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!