Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt szegényebb vagy gazdagabb párotok, zavaró volt az életszínvonali különbség?
Nekem mindig szegényebb barátaim voltak, egyedül mostani páromnak van rendes munkája. Régebben csak diákmunkáztam, így nem volt annyira számottevő, mert havi 80ezer forinthoz képest havi 20-30ezer forint költőpénz már nem oszt nem szoroz, szegények vagytok mindketten ugyanúgy. Az egyetlen különbség abban volt, hogy nekem a tanulás végett nem volt sokáig munkám, mármint rendes, nekik meg szimpla lustaságból. Nekem mostanra nagyon jól fizető állásom lett, róluk meg tudom, hogy 30x évesen se tartanak sehol. Most már rettenetesen zavarna egy örök gyerek férfi, de 18-19 évesen nem nagyon érdekelt.
25L
Mert pofátlanulgazdagok akarnak lenni nem gazdagok.
Amúgy az ilyen már lazán álhatja az éttermet. :D
A páromnak volt zavaró, hoyg rosszabb körülmények közül jött, mint én.
Mára, amikor csak exei vagyunke gymásnak ezek a különbségek eltűntek, de akkor nehezebb volt neki.
25/N
Attól függ ki hogy kezeli ezt a helyzetet. Lehet valaki gazdag /bár ez elég relatív/, és minden pénzt elszór, és lehet valaki kevésbé jól kereső és abból is félretesz. Van aki anyagias szemléletű, van akit kevésbé érdekelnek az anyagiak.
Egy biztos azért: jelentős anyagi különbséggel indulni, és ezt akár hosszú távon fenntartani,míg a másik kevésbé jól kereső, sőt, a háttere is az, nem biztos,hogy nem vezet konfliktushoz.
Más az, ha valaki tehetősebb családból jön, de aztán a másik fél is érvényesül, jól keres, esetleg még fordulhat is a kocka., és más az, ha valaki nem is tesz azért,hogy előrébb jusson, és örökké kiszolgáltatott lesz anyagilag, erkölcsileg a tehetősebb párjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!