Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt szegényebb vagy gazdagabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szegényebb vagy gazdagabb párotok, zavaró volt az életszínvonali különbség?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig szegényebb barátaim voltak, egyedül mostani páromnak van rendes munkája. Régebben csak diákmunkáztam, így nem volt annyira számottevő, mert havi 80ezer forinthoz képest havi 20-30ezer forint költőpénz már nem oszt nem szoroz, szegények vagytok mindketten ugyanúgy. Az egyetlen különbség abban volt, hogy nekem a tanulás végett nem volt sokáig munkám, mármint rendes, nekik meg szimpla lustaságból. Nekem mostanra nagyon jól fizető állásom lett, róluk meg tudom, hogy 30x évesen se tartanak sehol. Most már rettenetesen zavarna egy örök gyerek férfi, de 18-19 évesen nem nagyon érdekelt.

25L

2017. febr. 13. 18:09
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Ha ilyen sok fiatal csaj ennyire jól keres ebben az országban a válaszok alapján, meg amúgy is az életben is sok gazdag csajt látni, akkor milyen alapon panaszkodnak a nők, hogy őket mennyire hátrányosan különböztetik meg itt ott amott?... Komolyan mondom, már több a gazdag nő, mint a gazdag férfi, mégis a nők sajnáltatják magukat állandóan. Nevetséges.
2017. febr. 13. 18:19
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

Mert pofátlanulgazdagok akarnak lenni nem gazdagok.

Amúgy az ilyen már lazán álhatja az éttermet. :D

2017. febr. 13. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy rengeteget gondolkozom rajta, hogy például teszem azt egy 25 éves csaj, aki elvileg nem rég jött ki az iskolapadból, honnan szed össze egy lakásra/jó kocsira/nyaralásokra való lóvét, a rezsiköltségekről nem is beszélve?... Tudom, ez nem pénzügyi kategória, de annyira foglalkoztat ez a kérdés, még hozzá azért mert a legtöbb cégnél a kezdő fizetés nettó 80-90 ezer ft között van...
2017. febr. 13. 18:29
 15/24 anonim ***** válasza:
én már régen voltam fiatal meg szegény, de csak egyszer dobtak ki emiatt:) mondjuk szerintem már megbánta, mert most azért elég nagy különbséget látok magam javára:) nem csak az anyagiakban. kb 40 éves és se kutyája se macskája. akár még pénze is lehet, de az se sokat segít
2017. febr. 13. 18:29
 16/24 anonim ***** válasza:

A páromnak volt zavaró, hoyg rosszabb körülmények közül jött, mint én.

Mára, amikor csak exei vagyunke gymásnak ezek a különbségek eltűntek, de akkor nehezebb volt neki.

25/N

2017. febr. 13. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én érettségi óta dolgozom, nem jártam egyetemre, tehát 10 éves munkaviszonnyal könnyebb. Bár én is csak magamat tudom fenntartani, de mindig sok pénzt akartam, hogy ne kelljen senkire támaszkodni.
2017. febr. 13. 18:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Attól függ ki hogy kezeli ezt a helyzetet. Lehet valaki gazdag /bár ez elég relatív/, és minden pénzt elszór, és lehet valaki kevésbé jól kereső és abból is félretesz. Van aki anyagias szemléletű, van akit kevésbé érdekelnek az anyagiak.

Egy biztos azért: jelentős anyagi különbséggel indulni, és ezt akár hosszú távon fenntartani,míg a másik kevésbé jól kereső, sőt, a háttere is az, nem biztos,hogy nem vezet konfliktushoz.

Más az, ha valaki tehetősebb családból jön, de aztán a másik fél is érvényesül, jól keres, esetleg még fordulhat is a kocka., és más az, ha valaki nem is tesz azért,hogy előrébb jusson, és örökké kiszolgáltatott lesz anyagilag, erkölcsileg a tehetősebb párjának.

2017. febr. 13. 18:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nőként nem élek rosszul, viszonylag jól keresek, nevelem a gyermekeimet. A férfivel akivel fél évig tartott a kapcsolatom azert szakítottam mert ő viszont jóval az átlag fölött élt. Bár ő soha nem éreztette velem, engem nagyon zavart.
2017. febr. 13. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Én mindkettő végletet kifogtam. Egyik nem dolgozott "éppen", ami nem zavart mikor összejöttünk, mert gondoltam 28 éves létére vannak tervei, céljai. Csak az tűnt fel, hogy 3 hónap után még mindig "éppen" munkanélküli, és nem volt pénze arra, hogy átutazzon hozzám busszal. 800 forintjába került volna. Mellette persze hallgattam, hogy mekkora szr a kormány, kcsg politika, stb. Na hát búcsút vettünk egymástól szépen. A másik exem, akit épp ésszel fel sem tudtam fogni, hogy mennyit keres. 1 év után mondta el, egyáltalán nem lehetett rajta észrevenni. Szerényen élt, borzasztó intelligens egy ember. Nem volt köztünk súrlódás, nem mentünk olyan helyre, amit én ne tudtam volna kifizetni magamnak, abszolút megértő volt. Nem fogadtam el tőle semmi komolyabb összegű ajándékot, vagy élményt. Így vele nem volt baj, azon kívül, hogy bár ő nem éreztette, bántotta az egóm, hogy milyen csóró voltam mellette. Pedig én sem keresek rosszul.
2017. febr. 13. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!