Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mondta ki nálatok először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mondta ki nálatok először hogy "Szeretlek! "? Mennyi idő után? Milyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megmondod, hogy ennek miért van jelentősége, én is megmondom :)

30/f

2017. febr. 12. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Én, 4 hónap után, ő fél év után, azóta már bőven együtt vagyunk egy ideje. Èn féltem kimondani, mert tudtam, hogy nála ez a szó nagyon sokat jelent ès azt szerettem volna ha ő is viszonozza.. utána kicsit csalódott voltam, nem mondtam többè, vártam hogy az ő szájábol hangozzon el, majd egyszer egy meghitt este mondta... Egyből tudtam, hogy komolyan gondolja :). Azóta kb majdnem minden nap elhangzik, de inkább a tettek számítanak nálunk.
2017. febr. 12. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést,mert én már úgy mondanám a páromnak de félek hogy megijeszteném vele,és nem viszonozná.A barátnőim arra bíztatnak hogy ne mondjam mert a párom szerb és hogy ők ilyet nem mondanak de szerintem ez hülyeség.Amúgy sem ott nőtt fel hanem Németországban..de nem tudom lehet igazuk van :( Én 22/L vagyok ő 24/F.
2017. febr. 12. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. mióta vagytok együtt? Mert ha még csak 1-2 hónapja, szerintem még korai, viszont ja több mint fél éve, akkor sok.
2017. febr. 15. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!