Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik alkalmi kapcsolatban vagytok nem érzitek megalázónak a helyzetet? Nem lenne jobb megvárni azt a férfit/fiút az életetekben, akit szeretek és ő is viszont titeket?
Nekem megalázó lenne, ugyanis lemásztam a fáról, és tudom uralni az ösztöneimet meg a vágyaimat, és nem bäszok olyan férfivel, akit nem tudnék hosszabb távon elképzelni magam mellett.
Más még továbbra is a banánt zabálja a fán csüngve, utána keresi az indokokat, hogy hát miért is lett rongyosra dugva az elmúlt években, miközben egy épkézláb párkapcsolatot nem volt képes kialakítani... ja igen, természetesen mindig a másik nem a hibás (legyen szó férfiről vagy nőről).
11.
Te csinálod jól! Remélem enni is annyit eszel és aludni is csak szigorúan annyit alszol, amennyi a szervezetednek szükséges. Nem vagy te egy majom, hogy az ösztöneidnek élj. Az élet nem arra való, hogy az ember csak úgy szórakozzon vagy jól érezze magát. A testünk egy templom.
Igen, nem szoktam kontrollálatlan módon szabadon ereszteni a vágyaimat. Valaki képes mértéket tartani és nem ereszkedni egy bizonyos szint alá, más meg nem, szerinte ez bőven belefér. Más érzéseivel szórakozni vagy a szexuális életet a szärás szintjére degradálni ('ha köll, akkor köll') nekem nem pálya.
Persze ez az én véleményem, nem kell izzadni, egyre kevésbé trendi. Nem véletlen van lassan több válás, mint házasság, nem véletlenül van itt napi szinten 10 kérdés a házas/kapcsolatban élő emberek felszarvazásáról meg szeretőtartásról. Ha a szex nem jelent többet, mint egy puszta testi igény, és stabil az egzisztencia, akkor nyugodtan lehet szédelegni kapcsolatból kapcsolatba... Ennek az advanced változata a szexkapcsolat, amikor már minimális felelősséget sem kell vállalni a másikért.
Nem értem, mi ebben a megalázó. Én pl nem vagyok egy szerelmes típus, most akkor szűzen kéne meghalnom? Egy nőnek sem megalázóbb, ha jól érzi magát, mint egy férfinak. Ezen kívül, akik jönnek itt az ösztönökkel: én nem azért fekszem le egy adott pasival, mert szexelnem kell, hanem mert akarok.
Ugyanúgy, mint ahogy néha kedvem támad filmet nézni, körömlakkot vásárolni vagy szoknyát felvenni, néha találkozok olyan emberekkel, akikkel kedvem támad szexelni, akár hosszabb távon is. Nem látom be, miért lenne rosszabb, ha lefekszek azzal, akivel megkívánjuk egymást, annál, hogy megveszek egy körömlakkot, ami megtetszett. Ugyanígy azt sem látom be, hogy miért kéne erőltetni egy párkapcsolatot, ami nyilvánvalóan nem fog működni, csak azért, hogy a társadalom szemében ne legyen bűn, ha szexelünk. Tudtommal senkinek se ártok azzal, ha jól érzem magam. Ha meg valakinek ezért nem kellek párkapcsolatra, nos, szíve joga így dönteni, és valószínűleg egyetértünk abban, hogy jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!