Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jobb varrónő mennyiért varr meg egy alkalmi ruhát vagy kosztümöt?
Figyelt kérdés
Varratni szeretnék egy normális kosztümöt, illetve egy koktél ruhát is. Sajnos árban nincs mihez viszonyítanom, még nem nagyon varrattam semmit, és nem tudom ebben az esetben igaz-e, hogy a drágább jobb avagy sem. Varratott már valaki? Mire érdemes figyelni választásnál, hogy ne egy összecsapott ruhát kapjak? Örülnék ha kb árat is tudnátok mondani!2009. dec. 9. 18:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez változó, de az én ismerősöm, aki ruhatervező, olyan 25-30000-ért csinál egy alkalmi ruhát, de ez fazontól is függ.
2/4 anonim válasza:
Nekünk a ballagási kosztümöt 9500 ft-ért varrták meg + 5300 ft volt hozzá az anyagdíj.
Egy alkalmi ruha 13-17 körül lett volna, ha olyat csináltatunk.
3/4 anonim válasza:
3 részes kosztüm (blézer, térdig érő szoknya és nadrág) anyaggal együtt 16ezer (Szabolcs megye)
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem egy alkalmi ruha megvarratása 30e Ft-ba került, de függ az anyagtól is, meg az elképzeléstől is. A ruha gyönyörű lett, ráadásul egyedi. :)
www.szalaianiko.hu
Én már több mindent varrattam Nála, és nagyon, de nagyon meg vagyok Vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!