Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz fiú miért egy jó kislányba szeret bele?
Pl ott van a felhők fölött 3 méterrel című film.
H rosszfiú , Babi nem.
Mégis bele szeret és azt mondja Babi apjának hogy azért ő kell neki mert mellette megnyugszik.
Ez a valóságban is így van nem?
Szerintem egy rosszfiú nem egy hozzá hasonló rossz kislányt szeretne aki ugyanolyan mint ő hanem valakit aki mellett lenyugszik és jó útra tereli nem pedig együtt csináljak a hülyeségeket.
Szerintetek?
Az ellentétek vonzzák egymást.
Hasonló a hasonlónak örül.
Na most döntsd el melyik igaz. Nincs egyetemleges igazság, akármi lehet.
Te agyon iskolázott... Szeretlek téged!
Ott a rendező mondta nekik, hogy azt csinálják.
Azért jöttek össze.
Ne hidd el a filmet, csak a rendező képzelete.
Te is csinálhatnál filmet, ha rendező lenne, és akkor az lenne benne, amit te képzelsz el.
engem meg mindig az foglalkoztat, hogy a terminátor hogyan tudott visszautazni az időben és megölni egy embert, aki a jövőből jött szintén...
tudod, az is egy mese, meg ez is.
Persze-persze, nem beleszeret, csak a "jó" - = végtelenül naiv - kislány simán szétteszi neki.
Emellett pedig a srác ugyanolyan balhés marad, de a kiscsajnak iponál ez a "mlletted más vagyok" kamuduma.
Persze értelmes nő nem eszi ezt meg, én simán összejöttem volna egy "rosszfiúval", de csak szex miatt, de tervezni vele, az kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!