Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit tesztek, ha nagyon szerettek valakit, de nagyon rossz a szex vele?
Az, hogy hamar elmegy, nem probléma - úgy értem javítható. Én élvezném, ahogy "teszteljük-tanítjuk" egymást, megismerjük és feltérképezzük egymás vágyait, és közösen egymásra hangolódunk, egymáshoz igazítjuk a "teljesítményünket". A mai napig imádom és felizgat, amikor a párom hirtelen elrántja magát = mindjárt elmegyek, lassítsunk. Ez egyfajta szexuális macska-egér játék, ami egyfelől nagyon izgató, másfelől lélekben is közelebb hoz minket egymáshoz, hiszem csak egymásnak mutatjuk meg ezt a "sebezhető" oldalunkat, és teljesen átadjuk magunkat a másiknak...
A 11 cm bevallom hősiesen nem mond nekem semmit, de tekintve, hogy a hüvelyben nincsenek idegvégződések (és az ún. G-pont elvileg 2-3 centire van a bejárattól), nem hiszem, hogy problémát jelentene.
Próbálkozni kell, sok előjáték, különböző pózok.
Meg is lehet beszélni, mi jó, mi az, ami nem jó...
Ha nagyon szeretem,akkor a szemelyehrz ragaszkodok es veszek egy felcsatolhatot,amit hasznalunk a nemi szerve helyett,miutan elment tul hamar. Szerintem ez igy a legesszerubb megoldas. Nem kell gorcsolni,h tul hamar elmesz,tudtok gyakorolni tet nelkul. Ha szeretitek egymast ez a megoldas pont ugyanolyan jo,mintha a sajatoddal elegitenrd ki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!