Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha valaki szerelmes lenne a ti barátnőtökbe és ezt a szerelmes srác szájából halljátok mit tennétek?
Van egy barátnőtök akivel nagyon szeretitek egymást, szerelmesek vagytok. Minden rendben van a kapcsolatotokban.
A barátnődnek azonban van egy fiú ismerőse akivel egy csapatba jár focizni. Te elmentél a kedvesed meccsére, amikor ez a srác a mérkőzés végén gyors oda ment hozzád és elmondta neked, hogy a TE csajodba szerelmes, komolyak a szándékai, és kimondja kerek perec, hogy útban vagy, de ez sem fogja megakadályozni, mert már évek óta oda van a barátnődért stb.
Ott akkor mit mondanátok/ tennétek a fiúval aki ezt mondja nektek?
Tegyük fel, hogy a barátnőtök, nem tudta, hogy ez a srác szerelmes belé és csak egy csapat társként, haverként tekintett rá, akivel nem is találkozott máshol csak az edzéseken és a meccsen!!
Mitcsinálnátok?
Kort is írjatok,légyszi.
"Azért tudom, hogy vicces ez, de nagyon megijedtem, hogy a barátomnak baja esik. Mert amikor szét akarták szedni őket, akkor a fiúk nagyon durván rángatták és volt aki bele rúgott, hogy engedje már el a szerencsétlen csapattársunkat."
Egyáltalán nem vicces, én is féltem ettől a barátomat. Ezt mondd el neki is mindenképpen, hogy tudja milyen fontos neked.
Hát szándékomban állt elmondani neki, és megteszem majd, de még nem találkoztunk, csak este megyek hozzá.
Amúgy sokszor féltem őt, csak nem mondom neki:)
Pl ha motorozni megy, vagy ha mennie kell valahova tüzet oltani:D
Meg hát ugye..azért most is aggódtam érte..
Jó, igazatok van!!!:)
Beszélek vele tényleg, nem akarok vele haragban lenni. Meg hiányzik is..de eddig miattam nem találkoztunk, pedig amúgy nála lakom. Vagyis majdnem minden cuccom már a lakásán van.
Hát, örülök, hogy ilyan tökös pasim van:D de azért inkább ne verekedjen. Már csak azért se, mert tudja milyen nehéz eset vagyok.
Én nem örülnék, ha ilyen verekedésbe keveredne. De nem félteném egy ilyen lurkótól, csak nem tetszik az agresszió. Meg eleve vele máshogy zajlana, mert ért hozzá, küzdősportol. Szóval nem tetszene, ha leütne egy olyat aki kisgyerek hozzá képest, csak azért, mert az bunkó és idióta. Dühkezelés!
Mondjuk én beszélnék vele, meg nem lennék dühös, de a lelkére beszélnék.
". Addig verte a fiút amíg nem kezdett el vinnyogni."
Hát tudod, én nőként mondom, hogy igenis megérdemelte a férge. :)
A srác sunyi volt, és be akart kavarni nektek.. Mikor itt feltetted ezta kérdést és írtad, hogy durci van, már akartam is írni, hogy be is jött, amit akart.
Tökre megérdemelte, hogy kapott pár maflást.
(Ja, és sajna az én párom is hirtelen felindulású ilyen szempontból, verekedni nem verekedett mással, pedig volt már féltékeny, de ha ilyen surmó módon jönne oda egy ismerősöm, és ilyet mondana neki, hát tudod mit, meg is érdemelné amit kap tőle. Nekem ne akarjon bekavarni semmilyen suttyó sem)
25N
Köszi mindenkinek:)
Már minden rendben lesz!:)
Beszéltem a barátommal és minden oké, de azért kaptam egy fájdalmas ölelést:D amiért haragudtam rá ezért.
Viszont elárultam neki azt, hogy mennyire féltettem őt amikor szétakarták szedni őket és mindenki olyan durván bánt a barátommal. A párom meg szétpuszilgatta az arcomat, de nagyon jól eshetett neki amit mondtam..mert azért kicsit szomorú volt, hogy én ezt az egészet így reagáltam le. Most viszont mindenki boldog megint:) megyek is skacok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!