Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ha valaki szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha valaki szerelmes lenne a ti barátnőtökbe és ezt a szerelmes srác szájából halljátok mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőtök akivel nagyon szeretitek egymást, szerelmesek vagytok. Minden rendben van a kapcsolatotokban.

A barátnődnek azonban van egy fiú ismerőse akivel egy csapatba jár focizni. Te elmentél a kedvesed meccsére, amikor ez a srác a mérkőzés végén gyors oda ment hozzád és elmondta neked, hogy a TE csajodba szerelmes, komolyak a szándékai, és kimondja kerek perec, hogy útban vagy, de ez sem fogja megakadályozni, mert már évek óta oda van a barátnődért stb.

Ott akkor mit mondanátok/ tennétek a fiúval aki ezt mondja nektek?

Tegyük fel, hogy a barátnőtök, nem tudta, hogy ez a srác szerelmes belé és csak egy csapat társként, haverként tekintett rá, akivel nem is találkozott máshol csak az edzéseken és a meccsen!!

Mitcsinálnátok?

Kort is írjatok,légyszi.

2017. febr. 4. 12:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
Aki van olyan hülye, hogy 173 centis létére bunkó stílusban beszól egy 190 centisnek (az majdnem egy fejjel magasabb), az házhoz megy a pofonért, kicsit sem tudom sajnálni .
2017. febr. 4. 13:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Na igen, azt azért belátom, hogy jogos volt a pofán verés!! De azért vannak határok és mikor azt láttam, hogy szétkellett őket szedni, akkor azért már kiborított.
2017. febr. 4. 13:15
 13/30 anonim ***** válasza:

Azért na :D Mike Tyson is ekkora volt aztán mégis felborította volna a barátját egy csúnya nézéssel is :D Már megint az a fránya magasság meg előítéletek :D

Amúgy sokat ért vele a csávó "elkezdett vinnyogni" hát ez fantasztikus hódítási kísérlet :D Bmeg milyen emberek vannak.

2017. febr. 4. 13:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Na így hogy jönnek a részletek és a kommentek egyre izgalmasabb...

Tovabbra is fenntartom, amit #1-ben írtam, hogy nem igy oldanám meg, egyrészt mert nem stílusom, másrészt 175/64 paraméterekkel annyira nem erősségem a fizikális erőszak.

Valamint továbbra is fenntartom, amit #3-ban írtam, hogy meg tudom érteni a barátodat, nem sok olyan dolog jutmeszembe amivel a csapattársad még fokozhatta volna a pofátlanság szintjét. Utána meg csodálkozik, ha egy 20 centivel magasabb (és nyilván nehezebb) srác péppé veri? Ja hogy nem kellett volna provokálni, mit gondolt, majd lovagiasságból nem bántja?

Próbálj meg nem nagyon haragudni a baratodra, beszélj vele, hogy ez neked nagyon nem tetszett és szeretnéd, ha a jövőben nem igy oldaná meg az ilyeneket, hanem máshogy (csak nehogy megmutasd neki #1-t, mert hátha megkeres).

2017. febr. 4. 13:24
 15/30 A kérdező kommentje:
Hát a barátom mellett az összes fiú csapat társam KISFIÚ, nem csak azért, mert a párom akkora mint egy zsiráf:D egyszerűen csak férfiasabb és a korából adódoan ez érthető is azért.
2017. febr. 4. 13:28
 16/30 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, de azt mondja, nehogy most azért haragudjak rá, mert kihozták belőle az állatot. Fordított esetben én sem jártam volna öröm táncot, de akkor is..ez azért elszomorító.

Most haragszom rá, ő meg azért haragszik, mert őt is bűnősnek találom, nem csak a csapattársamat.

beszélni akarok a párommal, minden rendben lesz, ezt is tudom. Csak még kicsit megnyugszom én is, nem akarok neki baromságokat mondani.

2017. febr. 4. 13:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Ne legyél mérges a barátodra. Érthető, hogy kiborult. Koedukált csapatban focizó lányként már illene ennyire ismerned a férfilelket, hogy a barátod reakciójában semmi rendkívülit ne láss. Van egy határ, ahol a nem teljesen töketlen férfiak mind ezt teszik, a barátodnál itt volt ez a határ. Egy ilyen szemtelen provokációra nem nagyon lehet máshogy reagálni. Ettől ő nem lesz egy erőszakos fenevad, akitől neked félni kell. Szerintem ne őrizgesd sokáig a haragodat, mert a srác talán nem is érti, hogy ezért a teljesen egészséges reakcióért most miért van büntiben.
2017. febr. 4. 13:42
 18/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk az meglepett, hogy valaki másnak is tetszek nem csak a barátomnak, és hogy szerelmes is valaki belém, ráadásul elég régóta.

Mert már azt is nehezen hittem el, hogy a párom engem akar és viszonozza az érzéseimet. (Az első kapcsolatomban nem beszélhettünk szerelemről az katasztrófa volt..)

Nem sokan szeretik a fiús lányokat. Meg nem vagyok valami kimondottan szép lány sem és ez is így érdekes volt.

Tényleg..szerintem még a csapattársaim is furcsálhatták, hogy miattam? Pont miattam volt verekedés?

Na mindegy, inkább ne történt volna meg az a bunyó :(

2017. febr. 4. 13:44
 19/30 A kérdező kommentje:

Igen, értem. 17#nek IS igaza van!

Nem akarom "büntetni" ezzel.

Megbeszélem vele a dolgokat, csak ne verekedjen többet. Azért tudom, hogy vicces ez, de nagyon megijedtem, hogy a barátomnak baja esik. Mert amikor szét akarták szedni őket, akkor a fiúk nagyon durván rángatták és volt aki bele rúgott, hogy engedje már el a szerencsétlen csapattársunkat.

2017. febr. 4. 13:47
 20/30 A kérdező kommentje:

Engem soha nem bántana ezt is tudom:)

Úgy vigyáz rám mint egy porcelánbabára:) meg végtelenül kedves ember:)

2017. febr. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!