Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak addig vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak addig vagyok szerelmes valakibe, amíg nem jövünk össze?

Figyelt kérdés
Szinte, amint ki lesz mondva, hogy jó, mi most együtt elillan az érzés. Ennyire tartanék a kapcsolatoktól?
2017. febr. 3. 06:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, egyszer olvastam egy tanácsot, arra a kérdésre, hogy hogy lehet kiszeretni valakiből, akibe első látásra beleszerettem. A válasz: meg kell nézni másodszor is.

Szerintem nálad is valami hasonló lehet, mikor megnézed még egyszer az illetőt, rájössz, hogy nem is tetszik annyira.

2017. febr. 3. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Igen,úgy tűnik,nem bírod a kötöttségeket.Nyugi,biztos fiatal vagy,ilyenkor jobb is így :) Én is menekülök,ha valakivel komolyra fordulna,most jól érzem magam egyedül.

20N

2017. febr. 3. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A mai "nők" többsége, akik kislányos ésszel gondolkoznak,náluk el is múlik a köd gyorsan. Hülyítenek mindig valakit, csak ne legyenek egyedül, majd a háta mögött valakibe ismét szerelmes lesz. Elmondom neked, te anyaként se fogod tudni megállni a helyed.Ott lesznek a gyerekek, hiába kapsz normális férjet, de te elhagyod, a család szétesik, mert most új férfiba szerettél bele. Képzeld el 30 évesen valakihez férjhez mész és hátlalévő életedben már csak egy férfival.... 3-5-10-15-30-40-50 évet már csak egy férfival leélni, nem menne. Te kis pillangó maradsz örökké, virágról virágra szállsz. A változatosság gyönyörködtet! Az újsonság varázsa!
2017. febr. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!