Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet olyankor tenni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet olyankor tenni ha családos emberbe szeretek bele és ő foglalkozni akar velem és azt mondja hogy otthagyná a családját ha jó minden?

Figyelt kérdés

Mi ilyenkor a helyes döntés?

Dobjam el magamtól a szerelmet azért hogy az elletarsanak jó legyen? Én miért nézzem őt?

Szerintem adok neki időt de ha azt látom hogy eszébe sincs otthagyni őt akkor befejezem vele hiaba szeretem.

Azt mondta nem szereti, látom rajta hogy kellek neki meg mondta is.

Az kivan zárva hogy csak a szex miatt akarna velem foglalkozni mert olyan pali hogy akármikor foghstna magának tíz not.

Ha csak szexre kellenek neki nem farasztana magát .

Szerintetek mit kéne tennem?

2017. febr. 2. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem is volt már viszonyom nős férfival. Sose tudtam volna így nyilatkozni. Rettentő bűntudatom lett a neje miatt, mire mindenféle ocsmány dolgokat kezdett mondani róla (én persze minden szavát elhittem mindig, úgy bele voltam pistulva), amíg el nem múlt. Iszonyatosan sajnáltatta magát, magányos, meg nem értett, szeretetre vágyó ember szerepében tetszelegve. Felébredtem. Aljas, hazug ember, és amint rájöttem, hogy Mindenben az égvilágon hazudott, otthagytam. A bűntudat sose múlik el. Remélem, neked is van.

Válasz: el kéne küldened a búsba, amíg nem hálóz be teljesen. Ha azt nem szereti, aki gyereket szült neki, téged végképp nem fog.

2017. febr. 3. 07:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a kérdés teljesen egyértelmű lenne:

El tudom hinni, hogy valakinek annyira megromlik a kapcsolata, hogy már nem akar együtt lenni a párjával, hiszen én is voltam ilyen helyzetben. De akkor viselkedjen érett, felnőtt ember módjára és zárja le a rossz kapcsolatát, ne rajtam akarjon kikapaszkodni a mocsárból.

És ha ez már megtörtént, szépen lezárta, elkezdte felépítgetni az új életét, akkor és csak akkor elkezdhetünk randizgatni, mélyebben ismerkedni.

Ezzel képes bizonyítani, hogy érett férfi, aki meg tudja oldani a problémáit, felelősséget tud vállalni a sorsának az alakításáért. Ha nem ilyen, akkor meg úgyse tudnék vele mit kezdeni, kisfiúkra nem vágyom.

2017. febr. 3. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"és azt mondja hogy otthagyná a családját ha jó minden?"

Hú de kamu! Ha annyira szar lenne neki a házassága, akkor már rég elvált volna.

Vagy marad, amíg jobbat nem talál? Ez rettentő szánalmas gondolkodás.

Csak meg akar dugni.

2017. febr. 3. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Dehogy hagyja ott, te csak jó vagy, mint/míg friss punci, de otthon van tiszta ruha, kaja, és pénz.

De majd felnősz - bár nekem nem lenne gerincem ezt tenni, de te tudod.

2017. febr. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!