Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat?
A történetem egy kicsit bonyolult,de megpróbálom elmagyarázni. A sulimban van egy fiú (évfolyamtársam)akit már régebben is ismertem de nem álltunk beszélő viszonyban,csak "tudtunk" egymásról.Ő az a tipikus menő gyerek,de azért nem is az a "mindig berugunk"-os,jól is tanul,de azért mégis.... hát szerintem tisztába van vele,hogy nem néz ki rosszul. Nah a lényeg ez a srác úgy egy fél éve,ha meglát a suliba,köszön (pedig előtte sohase tette)és ha mondjuk valami miatt egymástól nem állunk messze/vagy/ egyszerre nézünk egymásra (akár folyosón is)odajön és megkérdezi,hogy megy a zenélés.De csak ennyit...válaszolok,bólint és ennyi volt. (mindig ott vannak mellette a haverjai,mellettem meg a barátnőim)..én meg nem merek vissza kérdezni mert fogalmam sincs hogy miért kérdezi.(meg ugye még soha nem voltunk úgy "kettesben"..(ezt kb hetente mindenképp megtörténik van,hogy egy nap többször is..szóval amikor látjuk egymást)....ja és egyszer (kb 2 hete) mikor nem néztem oda megbökte a vállam,mire visszanéztem már elment....(és nem 11 évesek vagyunk...:D)
Nem értem,hogy mit csinál...Mit akarhat? Csak unatkozik?
Mással ilyet nem csinál,de elég nagy "móka mester" szóval passz...
és a legjobb ebbe,hogy ezzel eddig nem foglalkoztam,de a helyzet az,hogy eléggé megtetszett..ha meglátom már szó szerint görcsbe rándul a gyomrom...de kétlem hogy van esélyem nála...én azért nem vagyok egy olyan hú de menő lány,őt meg kb az egész suli ismeri..
/megfogalmazásért bocsi/-remélem érthető valamennyire..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!