Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mit akarhat?

Figyelt kérdés
Van egy srac. Kb 2 eve vagyunk szinte napi kapcsolatban. Kozbe talakozgattunk is. Ő tobbszor emlitette h szetetne h egyutt legyunk ilyenek. Most 2 honapja egyutt is vagyunk. De..kozbe olyan mindha csak haverok lennenk. Meg vannak olyan elszolasai h erzelmek csak bajt hoznak meg ilyenek. De mindig hangsulyozza azt is h nem szeretne velem jatszani. Meg utalgat is a jovore. Kozosre. Hogy ha majd uy alakul akkor ez az lesz. En beleszerettem. Nem mertem meg neki elmondani felek h eluldoznem ezzel. Vagy nem is tudom. Mondja h tok jo h van kivel megbeszelni a napot meg estet egyutttolteni. De erzelmet a reszerol nem igazan latok. Mindha felne. Sokat csalodott mar ezt tudom....volt mar valaki ilyen helyzetbe? Adjak neki idot vagy hagyjam az egeszet nehogy en seruljek. Hisz nekem ahogy irtam mar vannak erzelmeim
2017. jan. 5. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Együtt akar veled lenni. Bízz benne
2017. jan. 5. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mondja h tok jo h van kivel megbeszelni a napot meg estet egyutttolteni. De erzelmet a reszerol nem igazan latok."

Ennyi. Nekem ne mondja senki, hogy 2 év alatt nem tudott volna lépni, ha akart volna. Neki így kényelmes. Ez van.

2017. jan. 6. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyutt 2 eve. Es eddig en mondtam le mindig ha randira hivott.
2017. jan. 6. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz rá, nyiltan, normálisan, hogy most mivan köztetek.
2017. jan. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!