Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Egy éve beszélgettem egy sráccal facebook-on. Tudom, hogy van párja. De elsőre 3 órán keresztül beszélgettünk mindenről. Majd törölt az ismerősei közül, mert féltékeny lett a párja. Most újból ismerősöm, de nem tudok neki írni. Ennek mi értelme?

2017. jan. 6. 08:31
 1/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
Lehet, hogy a chat tiltás meg maradt még régről.
2017. jan. 6. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Csak jó volna tudni mit akar. Mi a célja?
2017. jan. 6. 09:45
 3/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
Lehet már nincs meg a barátnője és látott a "kit ismerhetek" résznél és felvett, mert felismert. Ha akar valamit ír, kár ezen kattogni.
2017. jan. 6. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele!

Bizonyára megpróbáltál ráírni és így vetted észre, de egy kapcsolatba nem szép dolog belerondítani, vagy éppen magadhoz édesgetni az egyik felet.Persze tudom, hogy egy jó kapcsolatot nem lehet tönkre tenni és a többi...-de ha már emiatt veszekedni kezdenek az már problémás.

Ha már nincs barátnője, akkor meg valószínű úgy maradt és facebook-messengerről tiltott le. Ha nagyon akar majd megkeres.

2017. jan. 6. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Anna ráírtam beszélgettünk 3 órát. Nem azért írtam rá.hogy tönkre tegyek bármit is. csak barátként. Erre a bnője féltékeny lett. Pedig semmi olyasmi nem volt az üzibe. Majd 1 évre rá bejelöl. Nem értem.
2017. jan. 6. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van és értelek is abszolút!

Csak most gondolj bele a barátnője szemszögéből.

- Van a barátom

-Levelezik egy másik nővel

-Nem pár mondatban beszélgetnek hanem órákon keresztül

- Lehet, hogy a kedves barátnő még el is olvasta, amit leveleztél a barátjával (van ilyen).

Egyértelmű, hogy féltékeny lesz.

És vannak olyan nők akik ezt liberálisabban kezelték volna, de őt ez mélységesen megbántotta-mivel féltékeny típus.

Szerintem, a srácot el kell felejteni, mert csak neki okozol galibát ha írsz neki, vagy bármilyen módon felveszed vele a kapcsolatot.

Az ilyen házsártos barátnők nem hagyják annyiban, hogy a párjuk nem kizárólag rájuk összpontosít (még az sem kizárt, hogy a barátokat is elmarta mellőle)...

Ha a srác észhez tér és fontos vagy számára, akkor magától fog megkeresni!

2017. jan. 6. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. jan. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!