Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat tőlem?
Lassan három éve komoly párkapcsolatban élek. Megértjük egymást, de van a baráti körünkben egy srác (legyen Dani), akinek szintén van barátnője elég régóta. De már többször észrevettem, hogy a Dani nagyon néz. Akkor még nem gondoltam semmit emögött. De mostanában mindig a közelemben van. 2 hete voltunk buliba, ahol én is a párommal voltam és Dani is a barátnőjével. Dani végig engem nézett, amikor egyedül voltam (nem volt a közelemben a párom) próbált megérinteni, mosolygott, mindig mondogatta a nevemet. (hozzá kell tenni, hogy itt már nem volt teljesen józan)
Én nem akarom elrontani vele a barátságunkat, de félek, hogy ő többet érez irántam. Szerintetek?
(Én: 22, Párom: 26, Dani: 20)
A férfi ocsmány népség! Mindenkit megkefélne! Tisztelet a kevés balfäsz kivételnek! :-)
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!