Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tud egy nő olyan intim mozdula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud egy nő olyan intim mozdulatokat belevinni egy csak d! ugásról szóló találkozásba, amivel manipulálni tudja a férfi érzéseit komolyabb irányba?

Figyelt kérdés
Legyen az pillantás, mód ahogy hozzáér, vagy ahogy nyög :D Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Akinek a 'manipulálni' szó nem tetszik, képzelje oda a 'befolyásolni" szót;) Ahogy tetszik. A férfiakról mindig azt hallani, hogy szexet és érzelmeket százszázalékban tudják különíteni. Mégis van olyan, hogy egy szexuális együttlét alatt egy nő úgy le tud nyűgözni, hogy csak felébreszt valami többet?

2017. jan. 29. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

#52%, ennek mi értelme? Így csak egy álszent, frigid szűzQ lesz a másik szemében...

Válasz: Érzésekkel, odafigyeléssel, megértéssel, türelemmel. Az én párom első pillanattól beszélt az érzéseiről, fájdalmairól, még a múltbéli hibáiról is, amiktől sok lány azonnal lelépett volna. (én valamiért mindenkiből kihozom az őszintét, talán azzal hogy én is eléggé az vagyok) Elmondta, mivel ő csak szexet akart, nem volt tétje a dolognak. Én meghallgattam, nem szidtam, Max véleményt mondtam. De átöleltem. Újra és újra, és mindig meghallgattam akkor is ha nagyon nem érdekelt. Nem két alkalom után lettünk pár, de végül az lettünk.

2017. jan. 29. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem! Ha már szexre megkapott, akkor lesz@rja, hogy te milyen ember vagy és milyen értékeket képviselsz... Az esetek maximum 10%-ában lehet az, hogy beléd szeret.
2017. jan. 29. 12:00
 13/16 A kérdező kommentje:
12: oké....gondolom most csak úgy hasra csaptál és mondtál egy százalékot.
2017. jan. 29. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi rá az esély.
2017. jan. 29. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
#12: Ez nagyon nem igaz.
2017. jan. 29. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Így sehogy se tudod megfogni. Csak akkor, ha eléred, hogy küzdjön érted, és akarjon.

Amit gond nélkül megkap elsőre, azt sose fogja értékelni.

Tök mindegy, mit akrobatikázol neki az ágyban elsőre.

2017. jan. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!