Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyekhez szóló kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekhez szóló kérdés, nektek a férfi barátaitok megnézik a melleteket néha?

Figyelt kérdés
Kicsit idióta kérdés tudom. De én olyan típus vagyok, hogy főként női barátaim vannak, ami nagyon jó dolog, de néha előfordul, ha kicsit kevésbé takaró ruhát viselnek körülöttem akkor odatéved a szemem. És ezt én nagyon kellemetlenül élem meg, egyrészt tisztelem a barátaimat, másrészt nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat körülöttem, harmadrészt meg szimplán nem akarok olyan férfi lenni aki folyton bámulja a nőket. De mégis automatikusan előfordul sajnos ilyen, hogy odapillantok, pedig amúgy csak barátok vagyunk és semmi mást nem is akarok. Szóval érdekelne, hogy az ilyet a nők hogy élik meg, vagy a többi férfinak jobb e az önuralma, stb.
2017. jan. 15. 00:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők is megnézik egy- egy pillantás erejéig egy másik nő mellét ha szép a dekoltázs, vagy szembetűnő a méret, vagy tapad a felső, nincs ebben semmi.
2017. jan. 15. 00:47
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem szoktam észrevenni, hogy konkrétan bámulnák, de ha netán egy pillantás feltűnik, az nem izgat különösebben. Én is lecsekkoltam őket póló nélkül nyáron a Balatonon, de ennyi.

A konkrét bámulás viszont már lehet, hogy zavarna :)

2017. jan. 15. 00:49
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nőként is odatéved a szemem amilyen kivágott felsőket tudnak felvenni. :D Nincs ezzel baj. Az a fura, hogy nem közelednél feléjük és elég a barátság.
2017. jan. 15. 00:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Volt már, aki eléggé megnézegette magának, de engem ez igazából nem zavar. Tetszik neki, amit lát, innentől kezdve meg elismerésként fogom fel, és az bárkitől jól tud esni nekem, teljesen mindegy, hogy milyen a viszonyom az illetővel.
2017. jan. 15. 00:53
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem te vagy a hibás, a nő teszi ki a mellét, a férfi meg így lett születve.
2017. jan. 15. 00:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább férfi barátaim vannak, tiszteljük a másikat mind tudjuk hogy ez csak barátság de néha néha oda téved a szemük. Vagy meg dicsérik milyen csinos ez a felső :) Engem nem zavar, ha viszont bámulnák az azért már eléggé zavaró lenne.

Még mi nők is megnézzük egymást akarva akaratlanul.

2017. jan. 15. 01:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Volt,aki megjegyezte,hogy mekkorák.Ilyen zöld pólót hordtam,amin a pázsitbeütésű felirat csak dobott és a póló se volt 10 számmal nagyobb.
2017. jan. 15. 01:48
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem, mert nem szoktam kipakolni.

Tudod az van a kirakatban, ami eladó.

2017. jan. 15. 05:23
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Ritkán fordul elő, de ha kiraknám, gondolom azért tenném, hogy ki legyen rakva - ergo megnézzék. Nem tudom beleképzelni magam, mert rühellem, ha a mellemet/ fenekemet bámulják, de ha valaki "kevésbé takarja", az gondolom szereti, ha megnézik, szóval sztem emiatt ne parázz.
2017. jan. 15. 06:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Nálam nem gond mert lapítva leskelődés helyett elviccelem, eleve van egy haveri flörtölés, ugratás köztünk. :P
2017. jan. 15. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!