Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség? Milyen jelei vannak ha egy nőnek bejövők? Bövebben lent..
Sziasztok!
Milyen jelei van ha egy 25-30 év körüli lány (aki idegenek egymásnak) szerelmes egy férfiba???
Párnapja a cicámat vittem állatorvoshoz, és egy fiatal csaj is ott volt (asszisztens) amikor beléptem folyamatosan mosolygot, ''csillogtak,, a szemei ( szó szerint ) a cicám rossz állapotba került be. Mondta ez a fiatal csaj hogy menjek el, majd 11 óra körül felhív stb. És megmondja hogy marad-e a cica vagy vihetem haza. Úgy is volt, felhívott és azt mondta hogy azt beszélte meg a többiekkel hogy maradni kéne a cicának. Mondtam hogy okés rendben. Este 8 körül felhív és mondta nekem hogy holnap azaz másnap vihetem a cicát (elmesélte milyen gyógyszereket kapott stb) úgy is lett, másnap elmentem, és a kollegájával (hölgy) találkoztam, mosolygot rám stb. És mondta hogy mindjárt hozzák a cicát stb. Nem vártam meg, bekopogtam, és aki kezelte a cicát rám nézve kissé pirulosan mosolyogva mondta hogy mindjárt hozza a cicát stb. Mondtam mosolyogva hogy oké. Az ajtó nyitva maradt, és aki kezelte őt hozta is a cicumat, de tisztitotta is a fülét (nem kértem rá) de ő akarta. Ekkor még nem mentem be a rendelős helyre, de a kezelt hölgy annyira bámult hogy a fültisztitót le ejtette. Megszólal az a csaj aki elsőnek mondta hogy mindjárt hozza a cicát stb. Hogy gyere be nyugodtan mosolyogva. A kezelt orvos kb 6 mp-ig folyamatossan nézett. Bementem majd oda mentem hozzá mit csinál a cicával. Ekkor az orvos megszólal aki mondta hogy nyugodtan gyere be. Tehát megszólalt hogy ,, na én magatokra hagylak'' mosolyogva elment. A kezelt orvossal egyedül maradtam és láttam hogy zavart volt a közelembe, meg egy picit elpírult, meg egyfolytába folyamatossan mondta hogy mivan a cicával de a kezével mondta stb. De szerintem csak azért mondta hogy a beszélgetést fent tudja tartani. Éreztem hogy amikor egyedül maradtunk ideges volt meg van ,,valami a levegőbe''stb. Utána végzett majd. Kifizzettem az 5ezret. Mondtam neki hogy a maradék 4ezret majd febr.3-án fizzetem. Lényegében ennyi volt. Akkor tértem észhez mikor a kollegája azt mondta hogy ,,na én megyek magatokra hagylak'' nem furcsa?! Légyszives normális válaszokat ha lehet, nem szorakozásból írtam ki, segitséget várok hogy ti hogy érzitek, igazam van? Vagy csak szimplán félreértettem a szitut. Milyen jelei vannak ha egy lány/nő akit nem ismer férfit tetszik neki vagy bejön? Ha valaki tudna adni infót erről is megköszönöm. Jó lenne tényleg normális emberek válaszát/tanácsát kérni, a kérdésem nem kamus, ez az igazság.
Köszi!
Én 20/f
Ő kb 25-30 éves nő (állatorvos aki kedves volt velem)
Mégegyszer köszi normális emberek segitségét várom. A helyesírásokért bocsi, csak nem magyar billentyűzeten írok. Köszi mégegyszer hálás vagyok ha kapnék normális válaszokat. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!