Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítség? Milyen jelei vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség? Milyen jelei vannak ha egy nőnek bejövők? Bövebben lent..

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen jelei van ha egy 25-30 év körüli lány (aki idegenek egymásnak) szerelmes egy férfiba???

Párnapja a cicámat vittem állatorvoshoz, és egy fiatal csaj is ott volt (asszisztens) amikor beléptem folyamatosan mosolygot, ''csillogtak,, a szemei ( szó szerint ) a cicám rossz állapotba került be. Mondta ez a fiatal csaj hogy menjek el, majd 11 óra körül felhív stb. És megmondja hogy marad-e a cica vagy vihetem haza. Úgy is volt, felhívott és azt mondta hogy azt beszélte meg a többiekkel hogy maradni kéne a cicának. Mondtam hogy okés rendben. Este 8 körül felhív és mondta nekem hogy holnap azaz másnap vihetem a cicát (elmesélte milyen gyógyszereket kapott stb) úgy is lett, másnap elmentem, és a kollegájával (hölgy) találkoztam, mosolygot rám stb. És mondta hogy mindjárt hozzák a cicát stb. Nem vártam meg, bekopogtam, és aki kezelte a cicát rám nézve kissé pirulosan mosolyogva mondta hogy mindjárt hozza a cicát stb. Mondtam mosolyogva hogy oké. Az ajtó nyitva maradt, és aki kezelte őt hozta is a cicumat, de tisztitotta is a fülét (nem kértem rá) de ő akarta. Ekkor még nem mentem be a rendelős helyre, de a kezelt hölgy annyira bámult hogy a fültisztitót le ejtette. Megszólal az a csaj aki elsőnek mondta hogy mindjárt hozza a cicát stb. Hogy gyere be nyugodtan mosolyogva. A kezelt orvos kb 6 mp-ig folyamatossan nézett. Bementem majd oda mentem hozzá mit csinál a cicával. Ekkor az orvos megszólal aki mondta hogy nyugodtan gyere be. Tehát megszólalt hogy ,, na én magatokra hagylak'' mosolyogva elment. A kezelt orvossal egyedül maradtam és láttam hogy zavart volt a közelembe, meg egy picit elpírult, meg egyfolytába folyamatossan mondta hogy mivan a cicával de a kezével mondta stb. De szerintem csak azért mondta hogy a beszélgetést fent tudja tartani. Éreztem hogy amikor egyedül maradtunk ideges volt meg van ,,valami a levegőbe''stb. Utána végzett majd. Kifizzettem az 5ezret. Mondtam neki hogy a maradék 4ezret majd febr.3-án fizzetem. Lényegében ennyi volt. Akkor tértem észhez mikor a kollegája azt mondta hogy ,,na én megyek magatokra hagylak'' nem furcsa?! Légyszives normális válaszokat ha lehet, nem szorakozásból írtam ki, segitséget várok hogy ti hogy érzitek, igazam van? Vagy csak szimplán félreértettem a szitut. Milyen jelei vannak ha egy lány/nő akit nem ismer férfit tetszik neki vagy bejön? Ha valaki tudna adni infót erről is megköszönöm. Jó lenne tényleg normális emberek válaszát/tanácsát kérni, a kérdésem nem kamus, ez az igazság.

Köszi!

Én 20/f

Ő kb 25-30 éves nő (állatorvos aki kedves volt velem)

Mégegyszer köszi normális emberek segitségét várom. A helyesírásokért bocsi, csak nem magyar billentyűzeten írok. Köszi mégegyszer hálás vagyok ha kapnék normális válaszokat. Köszi

2017. jan. 28. 11:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
utolsó! Köszi szépen hogy segitesz. 3 án majd minden kiderűl. De addig is jöhetnek még válaszok tapasztalatok stb.
2017. jan. 28. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:

Mint írtam 3-án megyek kifizzetni a költségeket, de úgy nem akarok oda menni hogy nem viszek valami köszönetet. Így tervezem hogy viszek neki egy milka csokit, plusz egy füllbevalót. Így szeretném megköszönni hogy megmentette a cicámat. szerintetek jó ötlet hogy egy füllbevalóval is megköszönném a munkáját? Mert a csoki az más mint a füllbevaló. Már megvettem, szeretném neki átadni, igy szeretném meg hálálni hogy segített, ezzel fejezném ki hogy elismerem a munkáját... Mert ha ő nem kezelte volna a cicumat, ő már régen halott volna. mit gondoltok a füllbevalós dologról?? Jó ötlet? Én szeretném neki átadni teljes szívemből, de nem tudom hogy jó ötlet-e? A milka az más tészta, de ékszer?

Milka+füllbevaló? Segitsetek.

2017. jan. 28. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Úgysem fogja elfogadni. Max a csokit. Adjál neki pénzt ,annak jobban örülnek.

Borítékba,mellé egy kedves üzenetet meg a számod

2017. jan. 28. 23:45
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne fülbevalót, és ne pénzt!Maradj csak a csokinál. Ha többet szerettél volna Neki adni max. bonbont. DE: számmora fura lenne,hogy a munkadíjat nem tudtad egyszerre kifizetni aztán meg még ajándékot is viszel.

Gondolj bele, semmit nem tudsz Róla!Mi van ha férjnél van, pasija van, még kellemetlen helyzetbe is hozhatod!

Túlbonyolítod a kérdést, és amint látom nagyon beleéled magad abba,hogy ebből esetleg több is lehet. Ezt ne tedd addig, amig egyértelmű visszajelzést nem kapsz. Ha több lesz belőle majd vehetsz még neki fülbevalót, vagy odaadhatod amit most megvettél.

2017. jan. 29. 10:32
 15/23 A kérdező kommentje:

utolsó: teljesen igazad van, szerintem sem kéne most egy fülbevalót adni neki.... Mert lehet hogy férjnél van stb. Na és az bizony nagyon gáz lenne! :p

Valaki írta hogy lehet hogy kezdő és ezért volt zavarba blaa......blaa nem kezdő, utána jártam és 3 éve állatmentő orvos! Szval tuti hogy bejövők neki.

2017. jan. 29. 11:19
 16/23 anonim ***** válasza:

A csoki/bonbon teljesen jó, de az ékszert tényleg felejtsd el. Esetleg még egy köszönő képeslap/kártya mellé, ha akarod, amire írsz pár személyes sort, de tényleg ennyi legyen a max. Az apró gesztusok is sokat számítanak hidd el, a túltolással is az ellenkezőjét éred el. :)

Majd meglátod 3.-án.

2017. jan. 29. 12:35
 17/23 A kérdező kommentje:

A válaszíró 86%-ban hasznos

válaszokat ad.

A válaszíró megírásának időpontja

# 16/16 ma 12:35

Köszi a segítséget utolsó! Köszönöm mindenkinek a segítségét, aki írt értelmes válaszokat, örülök hogy vannak még segítőkész emberek!

2017. jan. 29. 13:28
 18/23 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem csak bemesélted magadnak, nem hinném hogy egy orvos te veled kezd ki. Szerintem hagyd a francba, mert beégsz úgy mint a f..sz. Jó szándékból írtam, nálam is volt egy hasonló élmény, aztán kiderűlt hogy félreértettem a szitut! Szval szerintem ne kavarj, pláne ha van neki barátja mert te fogod a rővidebbet huzni. Fiú voltam

2017. febr. 5. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:

Ne már, nincs abban semmi ha bepróbálja... Na és ha nem lesz belőle semmi? Nem kell nyilván túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, és ennyi. A csaj sem lesz traumatizálva, lesz egy pozitív visszajelzése, ennyi. :) Nem beégésként kell felfogni, hanem ha nem, akkor nem, de legalább tökös voltál, ennyi. Az élet megy tovább, később meg már senkinek eszébe sem jut.

Ha nem próbálkozik, akkor sose lesz semmi.

2017. febr. 5. 14:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Ja és lány voltam, de ha pasi lennék, biztos hogy mernék csajozni, kit érdekel, ha visszautasítanak? :D Szerintem túlélted te is. :)

Még mindig jobb, mint nyusziként nem csinálni soha semmit.

2017. febr. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!