Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy belezúgtatok valakibe közösségi oldali profilja alapján?
Pont arról néztem most dokumentum filmet menyi embert vágnak át így . Sok pénzt csaltak ki tőlük .
A' valóságban szerezz párt !
Szerintem kéne már csinálni egy olyan kategóriát, hogy virtuális kapcsolatok, távkapcsolatok, fb kapcsolatok, vagy valami hasonló.
Mert én értem, hogy ha valaki papíron elmúlt 18, akkor rögtön ebbe a kategóriába teheti fel a kérdést, de ennek még mindig semmi köze a felnőtt párkapcsolatokhoz.
A kérdésre válaszolva: szerencsére mikor én voltam 12 éves, még nem volt közösségi oldal. Sőt, internet is csak a számtech teremben, ahol 22 perc alatt töltött be a teveklub.
Viszont mióta elmúltam 12, már baromi kevés volt a szerelemhez, hogy láttam valakiről egy képet.
Szerencsére én elértem az egyedfejlősének azt a szakaszát, mikor nem keverem össze azt, hogy valaki tetszik, meg azt, hogy szeretem.
Volt persze de soha nem írtam rá, mert én biztosan nem jönnék be neki és inkább megúszok egy kínos beszélgetést ezzel
L
Volt es oriasi bonyodalom lett belolle
Eloszor facebokon beszeltunk aztan taliztunk es en beleszerettem azt hittem a legnagyobb akadaj az 1000 km tavolsag mert o mas orszagban el
Ezt megoldottuk sokat voltam nala de neki volt es van is egy rossz kapcsolata amibol nem lep ki most sem harom ev szenvedes utan mwgszakitottam a kapcsolatot vele csak szorakozni kelletem neki
Velem pont fordítva van. Minél több profilt
látok, annál jobban ábrándulok ki a másik nemből.az átlagot sem ütik meg, de aki mégis, az meg komolyra nem valo max csalja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!