Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A két bizonytalan közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két bizonytalan közül melyikre koncentráljak?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok, szívesen vennék tanácsokat.

26 éves férfi vagyok, az a fajta, akit csak komoly kapcsolat érdekel. Most már két éve egyedülálló vagyok, ugyan voltak randik, hónapig húzódó viszonyok, de mind véget is ért, nem illettünk össze igazán.

Az utóbbi időben éppen alakulóban van valami egy olyan lánnyal, akit vagy 14 éve ismerek már, és évekig járt egy közös közeli barátunkkal egyébként. Ez a lány belém szeretett, ez nem is kérdés, így hát találkozgatni kezdtünk. Már sürgeti hogy hivatalosan is járjunk, de én erre még nem bólintottam rá, úgy érzem nem vagyok igazán szerelmes. Ő is érzi hogy részemről nem felhőtlen a dolog, azt hiszem ezért is lenne neki olyan fontos neki hogy legyen hivatalos járás. Úgy voltam vele, ha időt töltünk együtt romantikus minőségben, kialakulhatnak felé az érzéseim, mert eddig pont a romantika hiánya miatt sem lehetett, hisz csak barát volt, az előtt pedig az egyik legjobb barátom nője. Még mindig így vagyok vele egyébként, hogy kialakulhatnak felé a gyengéd érzelmek, részint már ki is alakultak, de néha a szerelemhez idő kell, főleg ha múltunk van. Egyébként pedig nagyon jóravaló lány, szerintem aki csak összejön vele, az abszolút jól jár vele, ezért természetesen én is jól járhatnék vele.

De közben meg...

Megismertem egy lányt. Ha az előzőleg leírt dolog bizonytalan, akkor ez még inkább bizonytalan. Mégis, óriási hatást gyakorolt rám. Már eleve mikor megpillantottam, hát gyönyörű volt. És mosolygós. És mikor először rám mosolygott, rögtön olyat éreztem, mint ami érzést kerestem az utóbbi 2 évben a nőkben, és amely érzés kialakulásában reménykedem azzal a lánnyal akivel jelenleg találkozgatunk. Szóval megismertem ezt a lányt, és elbűvölt, komolyan. Teljesen rákattantam egyből, nagyon aranyos, az a fajta akit az ember egyből ölelgetni akar meg védelmezni, de közben meg tudja hogy nincs rá szüksége, mert talpraesett, okos. Humoros, nagyon jól elszórakoztunk és szép, nagyon szép. Az arca és az alakja egyaránt, az öltözködési stílusa is tetszik.

Szóval most nem tudom. Rekesszem meg a kialakulófélben lévő dolgot, és tegyek egy próbát ennél a lánynál, ami elég bizonytalan, bár tény hogy egyedülálló, és azt láttam rajta, érdeklem. Vagy hagyjam, és foglalkozzak azzal a lánnyal aki belém szeretett, és aki szintén igazán jóravaló, és kialakulhatna valami, bár ez a dolog vele is bizonytalan.

Folyton váltogatom, egyszer elhatározom hogy az új személyre koncentrálok és befejezem a kialakul dolgot, mert annyira tetszik nekem ez a lány, máskor meg úgy vagyok vele, ez a lány is, aki belém szeretett, pont ugyanolyan aranyos, szóval időt kellene hagynom magunknak, és nem egy idegennel foglalkozni. De ott van bennem a félelem, ha mégsem alakul komoly, szerelmi párkapcsolat ezzel a lánnyal, akkor elszalasztottam a lehetőséget az új lánnyal. Persze fordított esetben a jelenlegi lánnyal lenne elszalasztott esély.

2017. jan. 23. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem tudsz aludni még felesleges kisregényt írnod...

mivel nincs egy fél napom elolvasni, így azt tanácsolom dobj fel egy érmét

2017. jan. 23. 05:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemesebb lenne az új lánnyal. Persze ez nem egyszerű, tudom
2017. jan. 23. 05:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem alapból tabuk a barátnőim pasijai/exei,ha pasi lennék,akkor ugyanígy a barátaim női lennének tabuk.Az első lányt már csak ezért is hagynám.

Sokkal érdemesebb lenne a másodikra koncentrálnod,aztán vagy lesz valami,vagy nem.Gondolom talpraesett vagy és nem riadsz meg,ha esetleg ismét szingli leszel és egyikkel sem jön össze a dolog,de ez mindig benne van a pakliban :) Én mindenképp a második lánnyal ismerkednék,ha őt is érdekled,elég nagy esély van rá,hogy nagy szerelem lesz ebből.

21L

2017. jan. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!