Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet két férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet két férfit úgy szeretni egyszerre, hogy ne tudjunk dönteni melyiķükkel akarunk lenni? Felnőttek válaszai érdekelnének leginkább!

Figyelt kérdés
Nehèz helyzetben vagyok, pàrommal együtt vagyunk 5 ève egy ideje màr nem tùl jò a kapcsolatunk igy jöhetett kèpbe egy harmadik fèl, aki csak beszèlgetőpartner volt de elèggè egymàsba gabalyodtunk azòta.. telnek a hònapok nekem vàlasztani kène de kèptelen vagyok rà :( voltatok ilyen helyzetben?

2017. jan. 19. 22:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :) igen kedves első valòban egy hülye vagyok neked külön köszi!

Annyira nem fekete ès fehèr azèrt a helyzet, a pàrommal elkezdtünk felèpiteni egy közös èletet, hàzat vettünk stb.. mèg jòl el is vagyunk közös az èrdeklődèsi körünk, nagyon hasonlitunk egymàsra viszont mègsem az igazi. Azt nem tudom igy megèri-e eldobni ezt az egèszet egy esetleges fellàngolàsèrt?

2017. jan. 20. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha most hirtelen választanod kellene, melyiküktől lenne gyereked 9 hónap múlva?
2017. jan. 21. 14:11
 13/13 anonim válasza:

Az a legnagyobb kérdés hogy egyáltalán szereted e bármelyiket?

Ha tényleg szereted őket, nem teszed ezt tovább velük! Hogy egyikőjüknek se fájjon már tovább. Akit választasz, ő legalább megnyugodhat, a másik pedig továbbléphet, és ezzel megadod neki az esélyt arra hogy elfelejtsen. DE EGY BIZTOS! Ha választottál valakit, akkor a másikat örökre el kell felejtened különben a saját, a választottad, sőt mág annak az életét is tönkreteszed, akit nem választottál, ha tovább hitegeted!

Mióta tart ez pontosan?

Mert írtad hogy telnek a hónapok...

Ilyen helyzetben még a pár hét is szörnyű bárkinek a helyében van az ember... nem hogy a hónapok! Az biztos hogy én a „volt” (vagy nem tudom hogyan fejezzem ki magam) párod helyében (már ha ő egyáltalán tud a harmadik félről) már rég kiraktalak volna :D

Ha tud róla, két dologban biztos lehetsz veletek kapcsolatban!

1:ő valami hihetetlen módon szerethet téged, már emberfeletti módon

2:Ezt a szerelmet te KICSIT SEM érdemled meg

Nem akarok szekálódni, mert valamilyen szinten megértem magát a tényt hogy beleszerettél másba DE azt már nem tudom megérteni hogy ennyi ideig szivatod azt a két szerencsétlen barmot... ez azért nem szép.

Igazából döntés szempontjából valószínűleg bármelyikket jól jársz, mert mindkettőt szereted ahogy írtad is.

Csak az a nagy igazság hogy a leírtak alapján veled egyik sem jár jól...

Személy szerint azt remélem hogy végül minden jóra fordul :) és két szék közül a pad alá esel :)

Sok sikert mindhármótoknak!

28F

2017. jan. 24. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!