Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet két férfit úgy szeretni egyszerre, hogy ne tudjunk dönteni melyiķükkel akarunk lenni? Felnőttek válaszai érdekelnének leginkább!
Köszi mindenkinek :) igen kedves első valòban egy hülye vagyok neked külön köszi!
Annyira nem fekete ès fehèr azèrt a helyzet, a pàrommal elkezdtünk felèpiteni egy közös èletet, hàzat vettünk stb.. mèg jòl el is vagyunk közös az èrdeklődèsi körünk, nagyon hasonlitunk egymàsra viszont mègsem az igazi. Azt nem tudom igy megèri-e eldobni ezt az egèszet egy esetleges fellàngolàsèrt?
Az a legnagyobb kérdés hogy egyáltalán szereted e bármelyiket?
Ha tényleg szereted őket, nem teszed ezt tovább velük! Hogy egyikőjüknek se fájjon már tovább. Akit választasz, ő legalább megnyugodhat, a másik pedig továbbléphet, és ezzel megadod neki az esélyt arra hogy elfelejtsen. DE EGY BIZTOS! Ha választottál valakit, akkor a másikat örökre el kell felejtened különben a saját, a választottad, sőt mág annak az életét is tönkreteszed, akit nem választottál, ha tovább hitegeted!
Mióta tart ez pontosan?
Mert írtad hogy telnek a hónapok...
Ilyen helyzetben még a pár hét is szörnyű bárkinek a helyében van az ember... nem hogy a hónapok! Az biztos hogy én a „volt” (vagy nem tudom hogyan fejezzem ki magam) párod helyében (már ha ő egyáltalán tud a harmadik félről) már rég kiraktalak volna :D
Ha tud róla, két dologban biztos lehetsz veletek kapcsolatban!
1:ő valami hihetetlen módon szerethet téged, már emberfeletti módon
2:Ezt a szerelmet te KICSIT SEM érdemled meg
Nem akarok szekálódni, mert valamilyen szinten megértem magát a tényt hogy beleszerettél másba DE azt már nem tudom megérteni hogy ennyi ideig szivatod azt a két szerencsétlen barmot... ez azért nem szép.
Igazából döntés szempontjából valószínűleg bármelyikket jól jársz, mert mindkettőt szereted ahogy írtad is.
Csak az a nagy igazság hogy a leírtak alapján veled egyik sem jár jól...
Személy szerint azt remélem hogy végül minden jóra fordul :) és két szék közül a pad alá esel :)
Sok sikert mindhármótoknak!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!