Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki eltudná ezt viselni?
Egy igazán érdekes problémára lettem figyelmes, ami majdnem minden eddigi kapcsolatomban jelentkezett.
Az-az alap felállás, hogy egészségesen táplálkozom és rendszeresen edzem már évek óta. A testemet egy oltárként tisztelem. Ezek mellett igazán nagy figyelmet fordítok az életbeli előmenetelemre is. Egyetemre járok (két szakot végzek párhuzamosan). A szüleim sok mindent elértek az életükben, aminek köszönhetően kifejezetten átlagon felüli életet tudnak számomra biztosítani.
Próbálok jó ember lenni, ezért gyakran segítek a rászorulóknak.
Számos barátom van, könnyen ismerkedem és igazán nyitott vagyok a világra.
Ez eddig eléggé jól hangzik, azonban!!!!
Pont ez a "tökéletesség", ami megmérgezte ezidáig az összes kapcsolatomat.
Mit is értek ezalatt? Az elején minden jól működik, azonban mellettem a Nők rájönnek, hogy milyen sok dologban más vagyok, mint Ők.
Eddig kivétel nélkül mindenki a szememre vetette egy vitában, hogy "Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint Te"
Miközben utálom ezt a jelzőt. Nem tartom magam tökéletesnek, ugyanúgy számos hibám van.
Mégis valamiért mellettem egy Nő nemhogy önbizalomra tenne szert, hanem éppen ellenkezőleg elveszíti azt.
Hiába bánok akárhogy egy Nővel, hiába éreztetem vele, hogy mindenkinél fontosabb számomra, hiába mondom el neki naponta 100x, hogy miért találom különlegesnek, egyszerűen nem tudnak elvonatkoztatni attól, ami vagyok.
Olyan mintha elvesztenék az önbizalmukat, nem éreznék eléggé jónak magukat mellém.
Ez az érzés pedig felőrli Őket.
Mit kéne tennem? Sokkal biztosabb, szilárdabb személyiséggel kezdeni csak párkapcsolatot?
Megváltozni nem szeretnék, jól érzem magam a bőrömben.
21/F
Nárcisztikusnak tűnszk, akit a szülei segítettek egy magasabb életszínvonalra, nem saját képességeidből.
A tökéletes kifejezést, szerintem iróniából, vagy pejoratívan használják rád, azok alapján amiket leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!