Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak a cicababák tetszenek, hogy legyek en is olyan?
En egy termeszetes babaarcu fiatal lany vagyok.
Van egy nalam idosebb lany (23-24 koruli, en 21et toltom), olyan kirakati baba tipusu. Tudjatok ez a draga ruhas, draga kiegeszitos, pothajas, sokat smikelos fajta. Kicsit beképzelt, cicababa viselkedesu. Szeparcu o is, csak sokat sminkel. Mindig olyan nyusziszájat vág a képekhez, szerintem felesleges, de ez adja meg az igazi cicababa külsejét.. :D Latom hogy ez tetszik a ferfiaknak.
Milyen ruhákat, sminktermékeket ajánlotok?
Köszönöm. :)
"Ha normálisan nézek ki, mindenki csak anyucimuciként lát?"
Csak egy igazán beteglekü csaj gondolhatja, hogy ha egy férfi el tudná őt képzelni a gyerekei anyjának, az valójában valamiféle gusztustalan dolog.
Ne akarj mást lemásolni, mindig légy önmagad.
Hidd el, nekem sokkal jobban bejön, ha valaki természetesen szép.
Ha valaki beképzeltnek tűnik, róla az jut eszembe, hogy biztos felszínes, megcsalna, nem tudna igazán szeretni, ezért nem mernék nála próbálkozni. Sokkal vonzóbb, ha valaki mosolygós, visszafogott, aranyos. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!