Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak a cicababák tetszenek, hogy legyek en is olyan?
En egy termeszetes babaarcu fiatal lany vagyok.
Van egy nalam idosebb lany (23-24 koruli, en 21et toltom), olyan kirakati baba tipusu. Tudjatok ez a draga ruhas, draga kiegeszitos, pothajas, sokat smikelos fajta. Kicsit beképzelt, cicababa viselkedesu. Szeparcu o is, csak sokat sminkel. Mindig olyan nyusziszájat vág a képekhez, szerintem felesleges, de ez adja meg az igazi cicababa külsejét.. :D Latom hogy ez tetszik a ferfiaknak.
Milyen ruhákat, sminktermékeket ajánlotok?
Köszönöm. :)
12: Ó, hát én is ismerek ilyen párt.
A pasinak csak arra van a csaja, hogy lássák a haverok, hogy neki ilyenre is telik. Pont olyan státuszszimbólum, mint a drága terepjáró, meg a budai villa.
A csajnak meg arra van a pasi, hogy legyen aki finanszírozza a szilikoncicit, a póthajat, a drága ruhákat, meg mindazt, amitől ő cicababa.
Az ilyen csajokra valóban a legtöbb pasi úgy tekint, mint egy szextárgyra, és nem az jut róla eszébe, hogy összebújva ülnek a kandalló előtt. :D
Sokaknak tetszenek, sokan meghúznák őket egyszer. De kevés az olyan pasi, aki ilyen nőt akar tartós kapcsolatra, az meg pont olyan is, hogy nekem nem kéne. :D
Egy jó nő akkor is jó nő, ha kilép a zuhany alól: vizes hajjal, smink nélkül, divatos ruhák nélkül.
Aki csak teljes tatarozás után néz ki jól a fényképeken, az nem jó nő, csak pózer. :)
Annyira ellentmondasz önmagadnak. Te hasonlítani akarsz a csajra külsőleg, de egyetértesz abban, hogy a pasiknak csak arra kellenek az ilyen lányok, mint ő.
Ne irigykedj, mert süt rólad. Annyira kritizálod, hogy sok sminket használ, a pénzre bukik, jaj te nem, akkor minek akarsz rá hasonlítani? Lehet, hogy nem valami értelmes a csaj -bár azokból, amit leírtál ez nem derül ki, mert lehet csak rosszindulatból jött- de te sem tűnsz olyan okosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!