Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki miért szakított az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért szakított az első nagy szerelmével?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtatok rajta, hogy mi lett volna ha vele élnètek most?

Szoktatok rá gondolni?

Azóta találkoztatok már? Jóban vagytok?

(Ne nézzetek hülyének, én tudok ilyen esetről, és én is hasonló cipőben járok)

2017. jan. 14. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kiderült, hogy házas! :(

Nem gondolok rá, csak nagyon ritkán, amikor példát akarok mondani, hogy milyen szar embereket ismertem életemben.

Láttam az utcán pár hete. Előtte az utolsó dolog, amit hallottam róla, hogy börtönben volt. Rossz lenne, ha vele maradtam volna. Hála Istennek, hogy nem így történt!

2017. jan. 15. 03:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha a volt feleségem nem számítom mert akkor még kezdő voltam nők terén és az annyira nem volt nagy szerelem. Akkor a volt legnagyobb szerelmem vagy 3pasival is megcsalt. Most meg itt él tőlem 3_4utcára. 39f
2017. jan. 15. 04:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért, hogy legyen első volt nagy szerelmem.
2017. jan. 15. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:

A szex tragédia volt, pedig neki volt már előttem 4 barátnője, nekem ő volt az első. A következő kapcsolatomig azt hittem, hogy velem van a gond, de aztán kiderült, hogy nem (illetve részben de, mert akkoriban nem tudtam, de már tudom, hogy a latex meg én nem vagyunk jóban, de nem ez volt a fő probléma). Ezen kívül hazudozott, hogy fedezze a szüleit, akik utáltak, és folyamatosan próbálták aláásni a kapcsolatunkat. Ezek miatt 3 év után egyszerűen kiszerettem belőle, és elhagytam.

A mai napig jóban vagyunk, bár ritkán beszélünk, elég elfoglaltak vagyunk mindketten. De ha összefutunk a városban, egy órát simán el tudunk beszélgetni. Nem gondolok rá, hogy mi lett volna, ha vele maradtam volna, mert azóta volt nagyobb szerelmem is, már rég tovább léptem, de nem bántam meg, hogy anno összejöttünk, hiszen a múltam által lettem azzá, aki most vagyok, és ő is a múltam része.

2017. jan. 15. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyerek voltam még. Amikor összejöttünk 15 voltam, ő 20, egy évig voltunk együtt. Aztán exemnek döntenie kellett, hogy otthagyja-e az egyetemet, és menjen-e dolgozni, mert az anyukáját lerokkantosították, 4-en voltak testvérek, ő volt a legidősebb. Ezt exem velem akarta megbeszélni, ami nekem sok volt, mert úgy éreztem, hogy azt várja, hogy én döntsek helyette. Utólag belegondolva valószínűleg egyáltalán nem erről volt szó, de én nem tudtam mit kezdeni ezzel. 29N
2017. jan. 17. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!