Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól teszem, hogy saját magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy saját magamnak állítok fel szabályokat az új kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy még eddig csak egy barátom volt, viszont vele nagyon sok mindent elrontottam. Megcsalt és én nem szakítottam vele. Naiv és buta voltam, hogy sok mindent megengedtem neki és nem szóltam olyan dolgokért amik zavartak. Tett több olyan dolgot amik a mai fejemmel már talán szakító okok lennének.

Most összejöttem egy fiúval és van a fejemben pár olyan dolog amit ha megtesz akkor szakítás lesz a vége. Szerintetek jó ha ezekhez tartom magam és ezek szerint gondolkozok kettőnkről? Vagy ez túl sablonos és merev lenne?

Az oka annyi, hogy nem szeretném ha újra olyan buta szerelmes lennék mint korábban, nő akarok lenni aki tudja a határokat és nem egy kis tinip*csa.

21/L

2017. jan. 14. 22:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9-es. Én ezt úgy értem, hogy ha megtudnám, hogy valakinek írni bármi olyat, hogy megkívánta, vágyik rá, menyire dögös és, hogy felizgatta stb. akkor is szerintem szakítanék. Mert ez ugyan nem mondható megcsalásnak, de szerintem elég erős vágyra utal.
2017. jan. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!