Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már ilyen? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Hogy reagáltatok erre? Mi történt aztán?

Figyelt kérdés
Nos egy nagyon furcsa helyzetbe keveredtem mostanában. Az egyik legjobb barátnőm belém szeretett.(Ha nem lenne egyértelmű én is lány vagyok) Bár kimondani még nem mondta ki nyíltan, de párszor egy-egy buli alkalmával részegen utalt rá, hogy ő kicsit máshogy néz rám. Eleinte csak nagyon burkoltam fogalmazott de már szinte majdhogynem biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet. Bár az is felmerült bennem, hogy az egészet csak viccből csinálja, vagy nem is tudom...Nehéz ezt feldolgozni. Nagyon szeretem és nem akarnám elveszíteni, de ez a helyzet így nekem nagyon furcsa és kellemetlen is egyben, főleg azért mert megbántani sem szeretném az érzéseit. Szerintetek most mi tévő legyek? :/
2017. jan. 11. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem vagy leszbi, a férfiakhoz vonzódsz, és képtelenség, hogy valaha úgy tekints rá. Sajnálod, mert szép gyerekeitek lettek volna, de ez a jövő nem rád vár. :(
2017. jan. 12. 00:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel egyértelműen nem közeledett, ezért nincs mit visszautasítani. Ha ő burkoltan célozgat, akkor te is elkezdhetsz burkoltan célozgatni arra, hogy egyértelműen a férfiak vonzanak és nem tudnád magad elképzelni nővel.
2017. jan. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!