Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lány barátságból több?
5 éve a legjobb barátom a srác (26 éves). Ma találkoztunk és megcsókolt. Tetszett is a dolog de végig futott a fejembe hogy mi lesz így a barátságunkból. Megkérdeztem és csak annyit mondott hogy ez mindig is több volt barátságnál és imád...és úgy érzem igaza van. Mit tegyek ?
23/L
??? Azt írod igaza van. Akkor mi a kérdés?
Az ilyen dolgok általában dupla vagy semmi szerencse játék egy baráttal. És ha nyersz, akkor megduplázod, vagyis kapcsolat lesz, nem csak a barátod.
Ha vesztesz... talán bukod a barátod. De ha képesek vagytok ügyesen kezelni, akkor megmaradtok barátnak. Nekem vannak lány barátaim, akikkel kavartam VAGY az exem. Teljesen jól elvagyunk.
Egyébként meg olvasd vissza a kérdésed, mert annyira triviális a válasz abból, amit leírtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!