Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor tetszek ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszek ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy gyönyörű lánnyal, nem ismerjük egymást még nem beszéltünk csak egy "helyen" voltunk. De tényleg egy hihetetlenül szép lányt képzeljetek el.

És én sem vagyok ronda nem ezzel van a gond, vagyis semmivel sincs gond csak ilyen csaj... NA mindegy.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy néztük egymást, többször is láttam, hogy engem néz ezen kívül még milyen jelei vannak, hogy tetszek neki? Miből tudnám biztosan megmondani, nem akarok felesleges köröket futni vagy hiú ábrándokat kergetni.

Mert egyrészt nyilván mást is nézett, lehet csak szórakozásból csinálta ki tudja? Következő alkalommal ha látom mire figyeljek milyen biztos jelei vannak?

Lányok tanácsára vagyok kíváncsi első sorban. Ti szoktatok olyat nézni vagy szemezni vele aki nem tetszik nektek vagy csak szivatjátok?

2017. jan. 8. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Tini párkapcsolatok pár fiókkal lejjebb.
2017. jan. 8. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha érdekesnek talàl akkor szoktak .
2017. jan. 8. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!