Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek menjek át most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek át most hozzá, hívjam holnap, vagy várjak, míg ő keres?

Figyelt kérdés
Tegnap dumáltunk, de később kiderült, hogy valamit nem mondott el, amit tisztáznunk kellene. Hívtam, de ki van kapcsolva, írtam, de nem válaszol. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudok aludni, ideges vagyok, forgolódok, ki-be mászkálok, úgy érzem muszáj beszéljek vele. És lehet hülyeség, de aggódok, amiért nem érem el.
2017. jan. 8. 01:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy eltereljenek az utadról... folytasd a célod és keresd meg.
2017. jan. 8. 02:26
 12/26 anonim ***** válasza:
Marha érdekes sztori, csak f_ingom nincs mi a lényege? Olyan vagy, mint a bolti pálinka! Az sem százas! Max 37,5 százalékos. Szivj kevesebbet máskor!
2017. jan. 8. 02:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Mondd, miért hallgatok rád? :D Mindjárt ott vagyok. Remélem még ott lesz.
2017. jan. 8. 02:28
 14/26 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Az előzmény.

Ne kérdezzétek most miért társalgok veletek, és miért kergetem hajnali fél háromkor szétfagyva, a nikotinmérgezés határán, mert fingom sincs. Kezdek becsavarodni.

2017. jan. 8. 02:31
 15/26 A kérdező kommentje:

Ilyen nincs! De mégis van! Azt mondták kb. 20 perce kiment "beúderezni az orrát, és eltunt.

:'D :'D

És hárman körbeállva faggatni kezdtek mivel bántottam meg, alig bírtam megszökni.

Ó baffki, utánam jöttek. Majd jentkezem :D

2017. jan. 8. 02:44
 16/26 A kérdező kommentje:
Szétváltunk. Ők megnézik hazament-e, én megyek haza. Nem vállalom be, hogy beszéljek az apjával mégegyszer.
2017. jan. 8. 02:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Ne rontsd el a sztori végét. Most már csináld végig...
2017. jan. 8. 02:54
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, szétfagytam. Remélem jól van, de még hárman keresik.
2017. jan. 8. 02:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Melyik a jobb ha te találod meg ésa te karjaidba szalad vagy ha a másik három?
2017. jan. 8. 03:01
 20/26 A kérdező kommentje:
Beszélnünk ráér később. Holnap. Vagyis ma. Kivagyok.
2017. jan. 8. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!