Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen találtátok meg a férjeteketek/feleségeteket?
29 éves voltam, amikor talákoztam a férjemmel, 35, amikor elváltunk.
39 éves vagyok most.
27 éves voltam amikor azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, 29 évesen össze is házasodtunk, elvettem a hölgyeményt, majd 33 éves voltam mikor elváltunk tavaly.
Többet én sem házasodok meg.
Kedves Hisztérika 10-es!
A feleségem meghalt két éve. Megtaláltam,és elveszítettem.
Milyen ember vagy te? Nem elég, hogy mindenki felé előítéletes, de ízig-vérig rosszindulatú.
A domot nem értem. A helyesírásod viszont igénytelen.
10 év nem sok, és egy leélt élet igazolja őket. Te meg itt pedofilozol. Tisztában vagy vele, mit jelent, te barom?
Undorító, ocsmány ember vagy, a legkisebb értékek nélkül. "Gratulálok" a szüleidnek, megerősítettél: a társadalom mételye, alja, élősködője vagy.
Te aztán tudod,milyen vagyok ,gratulálhatsz magadnak,hogy ismeretlenül ítélkezel!! Szánalmas ,puhap.cs vagy ,büszke lehetsz magadra igazán...
Amúgy meg letojom a véleményed , nem csoda ,hogy nem találtál magadnak nőt azóta,ha így ítélkezel más fölött ,úgy hogy nem is ismersz!! !Na szevasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!