Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktátok néha nézegetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok néha nézegetni a párotok előző párját?

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszer megmutatta képen aztán ennyi volt. Ennek 13 éve. Azóta sem tértünk vissza rá. Tudom gyerekes, de így van. :D
2017. jan. 6. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Azt sem tudom, kik ők. Direkt nem beszélgetünk a múltról, bár nem titok, ha akarnánk, elmesélné a másik, de egyikünket sem érdekli igazán. Annyit tudok, hány kapcsolata volt, és hogy miért értek véget. De semmi többet. Se a nevüket, se azt, hogy mennyi ideig voltak együtt...stb.

Nem is érzem igazán ezeknek az infóknak a hiányát. Szeretjük egymást, és szívesebben tervezgetjük a jövőnket, minthogy egymás múltjában kutakodjunk.

2017. jan. 6. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
En csekkoltam az ex-menyasszonyat... hat hagyjuk. Annak tudataban meg plane, amiket tudok rola.
2017. jan. 6. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:
nincs barátnőm jelenleg de az utolsó kapcsolatom ezért ment tönkre. gyönyörű leányzó volt de meglátta az exemet aki nem volt szebb nála egy átlagos kinézetű lány volt az utolsó pedig egy szép mondhatni gyönyörű, csak az volt a bibi hogy én ezzel az átlagos lánnyal nem szakítottam meg a kapcsolatomat mert megmaradtunk jó barátoknak a csaj meg nem bírta elfogadni hogy hogy lehettem egy ilyennel. ezen kattogott majd ezzel megölve a kapcsolatunkat.
2017. jan. 6. 15:41
 15/17 anonim válasza:
Ez olyan, mint a cserép pipa: Leesett, már nem kell felvenni. csak odébb rúgni!
2017. jan. 8. 08:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha jól fel tudod dolgozni, akkor nézegesd, de ha nem minek? Rosszat akarsz magadnak?
2017. jan. 8. 11:05
 17/17 Imre777 ***** válasza:
Nekem nem kell más párja!
2017. jan. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!