Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti szoktátok nézegetni a volt barátnőtök profilját, képeit, ha van egy barátnőtök, akibe szerelmesek vagytok? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 12:09
2/25 anonim válasza:
Van hogy igen... Érdekel mivan vele. Hisz az életem része volt
4/25 anonim válasza:
igen , mert érdekel mi van vele, de semmi többet nem kell beleképzelni...
5/25 A kérdező kommentje:
és megkérdezhetem, hogy miért? tényleg tiszta szívből szeretitek azt a lányt, akivel jelenleg együtt vagytok?
vagy szebb, okosabb, jobb az ex barátnőtök?
2014. nov. 24. 12:14
6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, azoknak akik leírták miért.
2014. nov. 24. 12:14
8/25 A kérdező kommentje:
aki SZERELMES ti azok vagytok és mégis nézitek? ezt nem értem...
2014. nov. 24. 12:15
9/25 anonim válasza:
Van hogy egy nap vagy 20 ismerősöm profilját is megnézem csakúgy, miért ne lehetne köztük a volt barátnőm is?
10/25 anonim válasza:
En se ertem a ferfiakat. Minek a multtal foglalkozni? Ha nezegetitek nem kozombos, tehat ereztek vmit iranta... akk viszont az aktualis bno irant nem ereztek 100%osan szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!