Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti szoktátok nézegetni a volt barátnőtök profilját, képeit, ha van egy barátnőtök, akibe szerelmesek vagytok? Ha igen miért?
Ezt az agyatlan női logikát...
Éretlen kislányok vagytok mind.
Ha az ex egy komoly kapcsolatból lett ex, naná, hogy érdekel mi van vele. Feltéve ha közös megegyezéssel lett vége, nem megcsalással, stb.
Én a volt barátnőmmel a mai napig találkozok, néha több is van mint csak találka. A kapcsolat nem ment, de a szex jó. Így hát ennyi maradt meg.
Nyilván ez is csak addig amíg nem lesz másik komoly kapcsolat.
De akkor sem fogom megszakítani vele a kapcsolatot, mert kiváló barát és rendkívüli lány. A kapcsolat nem működött, de senki, ismétlem senki kedvéért nem mondanék le róla mint barátról. Ha az új páromnak nem tetszene a dolog, kereshet magának mást, mert nem vagyok hajlandó olyannal komoly kapcsolatban lenni, aki lesz@rja, hogy nekem mi a jó.
Ha egy ember képtelen felfogni, hogy valaminek vége lett és akivel akarok valamit az ő maga, az egy éretlen, agyatlan ember.
Magyarra fordítva, ha valakivel együtt vagyok, akkor nem az exemet akarom, hanem őt. Ha az exemet akarom, otthagyom a francba az aktuálisat és ismét megpróbálnám felhozni a dolgot az ex-el.
Ne mondja már nekem senki, hogy nem emlékszik vissza szívesen a jó pillanatokra... Akár csak a jó szexre, akár egyéb más pillanatokra... A nosztalgia az élet része és baromira fontos, hogy tudjuk mit kell tenni, hogy ne történjen meg ismét a rossz.
Ideje felnőni.
Vagy visszamenni legózni.
itt baszOtt be a social media....
a szakítás az, amikor minden kontaktus megszakad, a mai világban meg mindenki megoszt magáról mindent, mindenki nyitott könyv, nincs olyan, hogy nem tudunk róla semmit....
én nem nézem a votl barátnőim profilját, inkább az újabb fiatalabb ismerősökét :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!