Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti szoktátok nézegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti szoktátok nézegetni a volt barátnőtök profilját, képeit, ha van egy barátnőtök, akibe szerelmesek vagytok? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 12:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
én is így gondolom
2014. nov. 24. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

Az utcán sem megyek át a másik oldalra, ha szembejön velem egy volt barátnőm, még akkor sem, ha kapcsolatban vagyok. Sőt, kapaszkodj meg, köszönök is neki, és - bár ezért már tényleg a gyehenna tüzén fogok égni örökké - ha időnk engedi, beszélünk is pár szót.

Mit nem lehet ezen érteni?

2014. nov. 24. 12:27
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

Ez hülyeség! Ha egyszer valakit szerettél akkor jó hogy érdekel mivan vele. Miért ne tudhatnál róla? Meg miért ne nézhetnéd meg mi történik vele? Ha valaki erre azt írja h nem érti akkor egy érzelmi nulla...

Második válaszoló voltam

14/25 anonim ***** válasza:

Igaz, lány vagyok, de válaszolok, ha nem gond.

A barátnőm múltkor nálam aludt. Nagyon ráértünk, végig néztük az összes ex (övéi, enyéim) profilját.

Unalomból, kíváncsiságból, poénból.

Mindketten kapcsolatban vagyunk, és mint pasi, egyikőjük sem érdekel.

Ha vki rendszeresen nézegeti az exét (ugyanazt az exét), az mondjuk furcsa.

15/25 A kérdező kommentje:
jó..én nem pont ilyen esetre gondoltam.. ez kicsit bonyolltabb annál. nem pár hónapos kapcsolatról vanszó..és elég drva szakítás volt..nagy szerelememmel
2014. nov. 24. 12:28
 16/25 A kérdező kommentje:
a második válaszolóval egyetértek. remélem csak ennyi van a dolgok mgött..és tényleg ilyen egyszerű. nem más..mert így korrekt a dolog.
2014. nov. 24. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul tetted fel a kérdést... Úgy gáz ha nézegeti ha durva szakítás volt...
2014. nov. 24. 12:30
 18/25 A kérdező kommentje:
és ilyen esetben én mit tehetnék?
2014. nov. 24. 12:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Néha én is megnézem egy-egy exem profilját, hiába, hogy 100%ig szerelmes vagyok a barátomba, és hiába, hogy némelyikkel csúnya volt a szakítás. Attól még néha érdekel, hogy mi van velük, évekig az életem részei voltak, még ha nem is beszélünk már régóta, azért az, hogy él-e még, mi a sorsa, az egyszer-egyszer eszembe jut és megnézem.

Az, ha folyamatosan nézegetném ugyanazon exemnek a profilját, és nem szökőévente egyszer, hanem rendszeresen, gyakran, az már gyanúsabb lenne. De hogy néha ránézek, hogy na, vajon nős-e már, vagy bármi hasonló, az még szerintem nem egy olyan rettenetes tevékenyéség.

A barátom is néha ránéz az exe profiljára, sőt, ők néha még beszélnek is. Nem volt szép szakításuk, a lány hűtlenkedett. De idővel ezen túl tudtak lépni, most ha nem is jó barátok, de olyan szintű ismerősök, hogy negyedévente megbeszélik, kivel mi újság van. Nem látok ebben semmi rosszat. ÉN megbízom a barátom érzelmeiben.

Bocsi, hogy lányként válaszoltam.

2014. nov. 24. 12:40
 20/25 A kérdező kommentje:
semmi baj. örülök neki..köszönöm a válaszokat. itt rendszeres érdeklődés volt..
2014. nov. 24. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!