Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Mit tegyek, hogy ez a férfi megbízzon bennem?
Tetszünk egymásnak, szóval szimpátia, vonzalom megvan nagyon is, de kihátrál az egészből, és jön a legyünk barátok szöveggel... :/ Az az igazság, hogy nagyon sokat csalódott a nőkben, nagyon sok problémás lányt bevonzott eddig, a legtöbb nő megcsalta. :( Nem is értem az ilyet komolyan, egy nagyon rendes, nagyon becsületes srácról van szó, aki elmondása szerint túl jó volt, ez volt a probléma. A legutóbbi barátnője az exével csalta, meg ilyen "finomságok". Szóval teljesen értem, hogy miért fél ismerkedni, de mit tehetnék mégis? Őszintén elmondtam neki, hogy nekem nagy szálka a szememben ez a megcsalósdi, még ha nem is működik a vonzalom, annyira tisztelem a partnerem, hogy szakítok vele. Velem is szakítottak már, tisztességesen történt az egész. És erre szembesülök azzal, hogy léteznek olyan nők, hogy kapcsolatban van, de félrek@r? Jó, persze, ez nemtől független. Ebben az esetben egy nagyon jóképű, kedves férfiról beszélünk, de valami olyan szinten el van rontva, hogy azt is támadásnak vette, hogy azt mondtam, szép a mosolya pl.
Szóval kedves tisztességes férfiak, hogyan kellene ilyenkor egy nőnek közeledni? Vagy hagyjam szerintetek? Intelligens, a személyiségünk is nagyon hasonlít, érdeklődési körünk is valamilyen szinten. Sajnos hajlamos vagyok kezdeményezni, mindeddig ebből nem sült jó ki sajnos :/ De ezzel a férfival megtenném ismét, úgy érzem, megéri. :)
"Kissé" csalódott,és bizalmatlan a másik nemmel szemben.
Más is van így ezzel.
1. Lelkisérült => ne foglalkozz vele!
VAGY
2. Ezzel a dumával akar lekoptatni => ne foglalkozz vele!
Tudod az ilyen "világ mártírja" pasijához én a helyedben nagyon óvatosan viszonyulnék. Nem jó jel...
Aztán valaki mondja már meg nekem, miért is a kérdezőnek kellene bizonyítani bármit is?
-megcsaltad?
-nem.
Akkor nem szükséges kompenzálnod mások tetteiért. Főleg, hogy nincs közük hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!