Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre milyen jelzésekkel adjam a férfi tudtára, hogy érdekel?
Az illető elég félénk, úgy érzem nem mer lépni, de mégse szeretném megfosztani a hódítás örömétől.
Nem szeretnék nyomulósnak tűnni, se egyértelműen kezdeményezni, az is benne van a pakliban, hogy nem érdeklem, és én értem félre a zavart pillantásokat és mosolyokat.
"az is benne van a pakliban, hogy nem érdeklem, és én értem félre a zavart pillantásokat és mosolyokat"
Ja, hogy te nem akarsz kockázatot vállalni, ezért inkább vállalja ő? Ez elég kényelmes hozzáállás...
Egyébként nem írtad a korodat, de a felnőttek, ha szeretnének valamit, kinyitják a szájukat. Nemtől függetlenül...
mosoly, szemkontaktus, figyelmesség..stb.
de lehet , hogy tényleg a legegyszerűbb, ha te kezdeményezel, hisz a félénk pipogya srácoknak nem kenyerük a kezdeményezés
"megfosztani a hódítás örömétől. " Az élet NEM színház!!! 😒
" se egyértelműen kezdeményezni" 😒 az egyenes út a legcélravezetőbb..nem kell játszmázni. Mond el, hogy mit szeretnél, hogy érdekled és szeretnéd ha közelebbről is megismerkedhetnétek - aztán a többi majd jön magától! 😌
7# vagyok...amúgy sok sikert! 😆
19L
32 eves no vagyok es gyakorlatilag ezt mondtam neki . Figyu, Mar regota baratok vagyunk, jol erezzuk magunkat egyutt szoval szerintem randiznunk kellene, mert nagyon vonzonak talallak.
Semmi kulonos nincs ebben. Igy meg mindig neki Kell lepnie, de legalabb tudja, hogy tetszik nekem.
"Elég béna lenne, ha így: figyelj, bejössz nekem, menjünk már el valahova dumával odaállítanék elé"
Miért is? Az egyenességet a legtöbb férfi többre értékeli, mint a játszmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!