Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok az orvosomba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az orvosomba?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy balesetem, 3hete kórházban vagyok, itt töltöttem az ünnepeket,ő is bent volt szinte minden nap, nagyon kevesen maradtunk az osztályon, sokat bejött, karácsonykor nagyon szomorú voltam egyedül, hozott nekem egy felfújt gúnyosaztyűt :) meg kapott az egyik betegétől bonbont és megosztotta velem, nagyon jólesett. Szilveszterkor hozott kölyökpezsgőt :)

Nagyon jófej, nagyon megkedveltem, sokat beszélgettünk,sokat mesélt magáról. 20 éves vagyok Ő olyan 35 körüli.

Ha már nem leszek a páciense,szerintetek lehet köztünk valami?

2017. jan. 3. 11:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi mindent elmondott magáról, nem hiszem, hogy "csak meg akar fektetni".

Mennyi ideig leszel még bent?

Közeledett feléd?

Ó igen :) Tényleg nem :) Főleg egy orvos :) Értelek :) Ja nem :) :)

2017. jan. 3. 13:32
 12/28 anonim válasza:
100%

Nekem is orvos a vőlegényem.

Ő mentette meg az életem annó 4 éve.

2 hónapig voltam bent, utána vissza jártam rehabra. Amig bent feküdtem nem közeledett, csak kiemelt figyelmet kaptam, az első visszájárós kezelésnél hívott el randira. Csak, hogy ellenpélda is legyen ;)

2017. jan. 3. 13:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ne reménykedj. Ezt a kesztyűs felfújós dolgot elég sokszor elszokták játszani. De ha tévedek majd írd meg , kíváncsi vagyok rá , hogy hogyan fog folytatódni. :)
2017. jan. 3. 17:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Add a tudtára hogy nagyon bejön. A reagálása lényeges lesz.

Ha jól reagál, 50% esélyed simán van szerintem.

2017. jan. 3. 18:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Ma Ő az ügyeletes, már alig várom az éjszakát :)
2017. jan. 3. 18:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Figyeljetek már, ez nem az a kamus csaj, aki hónapokon át szőtt egy kitalált történetet, mrt őnekije ilyen írói vénája van :DD
2017. jan. 3. 18:59
 17/28 A kérdező kommentje:
"Ez" nem az a csaj...
2017. jan. 3. 19:02
 18/28 anonim ***** válasza:
Írjál majd a fejleményekről.
2017. jan. 3. 20:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is nemrég feküdtem kórházban és nagyon megtetszett az orvosom, olyan kedves volt velem és figyelmes, bejött hozzám rendszeresen a műtét után stb. De aztán hazajöttem a kórházból, egy hétig még sóvárogtam utána aztán elmúlt a fellángolás..

Egyébként milyennek tűnik? Jó kiállású nőcsábász fajta, vagy ilyen kis átlagosabb? Nem akarok általánosítani, de ez sok mindenre választ adhat.

2017. jan. 4. 13:17
 20/28 Csibedli válasza:
100%
Szerintem attól, hogy orvos az illető, még nem kéne beskatulyázni, igenis lehetnek komoly szándékai. Egy kérdést megér. Ha meg sem kérdezed, akkor sohasem tudod meg a választ. Ha meg csak tényleg "arra" kellenél neki, próbáld úgy felfogni, hogy te szerezted meg őt. Ennyi.
2017. jan. 4. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!