Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az orvosomba?
Nemrég volt egy balesetem, 3hete kórházban vagyok, itt töltöttem az ünnepeket,ő is bent volt szinte minden nap, nagyon kevesen maradtunk az osztályon, sokat bejött, karácsonykor nagyon szomorú voltam egyedül, hozott nekem egy felfújt gúnyosaztyűt :) meg kapott az egyik betegétől bonbont és megosztotta velem, nagyon jólesett. Szilveszterkor hozott kölyökpezsgőt :)
Nagyon jófej, nagyon megkedveltem, sokat beszélgettünk,sokat mesélt magáról. 20 éves vagyok Ő olyan 35 körüli.
Ha már nem leszek a páciense,szerintetek lehet köztünk valami?
lány vagyok.
Gumikesztyűt :D
Nem tudom, hogy van-e családja.
Ha van, akkor ne tégy semmit.
Ha nincs, akkor lehet gondolkozni. Gyanítom azonban, hogy ő azért nem mer majd kezdeményezni, mert nehogy kirúgják az állásából, hogy munkaidőben "kezdeményez", vagy kvázi "molesztál"... És egyébként is hány hölgy csinálhatja ezt vele nap mint nap. Szóval ha tudnál valamit elképzelni közetetek, akkor kérdezz rá (bár kissé erősen hangzik), vagy engedd el ezen gondolataid.
Egyedülálló :)
Volt egy menyasszonya, 10 hónapja szakítottak,azóta magányos farkas (Ő mondta így).
Ha ennyi mindent elmondott magáról, nem hiszem, hogy "csak meg akar fektetni".
Mennyi ideig leszel még bent?
Közeledett feléd?
bocs, de nagyon buta vagy ha azt hiszed hogy nehany numeranal tobbet akarna toled
de ha ez megfelel neked akkor hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!