Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mond igazat? Mi a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mond igazat? Mi a megoldás? Vélemény?

Figyelt kérdés

29F családos: Szeretlek, feladnám érted az eddigi életet, csak egy kis időre van szükségem, nem mehetek el egyik napról másikra.Nem akarlak belehúzni-nem mondja el hogy van más, úgy akarja intézni hogy simán megromlott a kapcsolatuk. "Legszívesebben könyörögnék hogy várj meg, légy türelmes-de az túl önző lenne és te töbvet erdemelsz"

25N egyedülálló-mwgismerkedésükkor győzködte a F-t legyenek csak barátok, hozza rendbe otthon ami van. Később küzdött az érzelmeivel míg nagysokára bevallota hogy szereti. De képtelen így játszani tovább. Nem kéri a férfit hogy hagyja ott őket, de akkor ő lép ki az egészből..

2017. jan. 1. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehetetlen. Mindenki hallott már olyan esetről, amikor a láthatóan boldog házasságban Jóska "megbolondult" és lelépett a bérszámfejtő Gizikével. Vagy amikor a mintaházasságban élő, háromgyerekes addiktológus fóorvosasszony megszökött az alkoholista hajóskapitánnyal. Ezek azok az esetek, amikor valaki megtalálja a másik felét. Azt az embert, akivel eredetileg kellett volna összekötnie az életét, csak a tapasztalatlansága révén azt hitte, hogy a jelenlegi párja az igazi. Mindenki elítéli a fenti eseteket, de csak azért, mert fogalmuk sincs a szerelem valódi mélységeiről, hiszen nagyon kicsi a valószínűsége, hogy találkozzon az a két ember. Ha viszont előfordul, nem mérlegelnek, hanem könyörtelenül felrúgnak maguk körül mindent. Nem bujkálnak, nem szeretősdiznek, hanem kézenfogva egymást szembeszállnak a világgal.

Ez a te esetedben nem áll fenn. Csak egy szerető vagy, csak egy harmadik kerék.

2017. jan. 5. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Az enyém 3-4 hónap után lépett ki a házasságából, mondjuk én nem kértem rá, nem nyaggattam ezzel, ugyanis bár vonzalom és szexuális kapcsolat volt köztünk, szerelmes még nem voltam (nem is szoktam az lenni egybôl!!). Tehát én is várakozó állásponton voltam, hogy még nem tudom mi lesz ebbôl, de nézzük meg, hagyjuk telni az idôt picit. Ô már az elején belém habarodott, ez megadta neki a kellô motivációt, de még így is kellett pár hónap, szerintem ez természetes. Akármit is papolnak itt egyesek, semmi érthetetlen nincs abban ha valaki nem egyik napról a másikra viharzik el otthonról a 20+ év házasságából meg az x gyerektôl! Egy évet meg többet viszont már sokallnék. 30/N
2017. jan. 5. 10:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi. Akkor kicsit kifejteném részletesebben. Nem túl rég ismertük meg egymást, napi szinten beszélünk telón. Többször is volt fent nálam, aludt is itt, de még semmi nem történt/szex/.
2017. jan. 5. 14:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, így azért merőben más a leányzó fekvése. Ebből még akármi is lehet. Elnézésedet kérem az elhamarkodott ítéletért, azt hittem, a szokásos história a tiéd. De nem. Ez más. Ha gondolod, írj privit, és megbeszéljük, hogyan tovább.
2017. jan. 6. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi megírtam
2017. jan. 9. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!