Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár szóban hogyan összegeznéd a 2016-os szerelmi életed?
Felhőtlen boldogság, tökéletesen nagy szerelem :)
(lassan 4 éves kapcsolat)
Nix.
De fel a fejjel igaz? Végül is este Polacsek-show az ATV-n, a "remek humor" garantált. Kiröhögjük a belünket is! Hihi hihihi hihihi Orbán rossz! (hahahaha tapsvihar). Haha adót csaltam mégis megúsztam! Korrupt a rendszer! (taps, morajlás).
És benyögi a szokásos "poénját" Hacsek és Sajóban, hogy "én vagyok a hülye hogy magáva beszélek" - mondja majd az az ideges haverja ő meg elmondatja vele háromszor.
Hát komolyan, a humor magasiskolája.
4 éve hogy nincs kapcsolatom, azóta még csak meg se tetszett senki sem.. pedig sok embert megismertem élőben és online formában is.
Bár őszintén szóval nem is hiányolom, hogy nincs senki az életemben, most nagyon jó így ahogy van.
11 lánnyal dugtam, néhány másikkal dughattam volna de elszúrtam. És egy sem volt olyan köztük akire azt mkndtam volna hogy kívül-belül olyan, hogy elfogadnám barátnőnek
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!