Hogy összegeznéd a 2015-ös évet?
Egyetlen szóval? Szörnyű. De köszönöm 2015, hogy csak 70%-ban voltál rossz. (Mert azért néha voltam vidám is.)
Kedves 2016!
Légyszi had legyek boldog. Had legyek szerelmes. Had legyek egészséges. Had legyek jóban a családommal.
Köszönöm!
És te kérdező? Milyen érzésekkel indul az új év? Mit búcsúztatsz idén?
A 2015-ös év szerintem jó volt. Biztos voltak rossz dolgok is, de nekem azok maradnak meg, amik jók voltak :)
2016-tól nagyon félek. Felborul teljesen az életem. Munkát kell találnom valahogy és párommal is (elvileg) kis időre külön kell élnünk. Mindketten most vagyunk abban az időszakban, hogy egyetem után munkát kell keresni...szóval nagyon félek.
Kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!:)
Nekem voltak nagyon szép, és sajnos nagyon szomorú pillanatok is (haláleset). 2016-tól nagyon sokat várok! Szeretnék kitartóan, céltudatosan haladni a céljaim felé.
2015
Január-április: átlagos volt, vegyesen voltak jó, és rossz napok, öröm és sírás.
május-július: pihenős,nyaralgatós,lazulós
augusztus-december: szerelembe eső,szerelmes :)
(október: szörnyű és mégis nagyon jó, keserédes)
Mit várok 2016-tól? Egészséget,sikereket(tanulmányokban,életben)és még több szerelmes pillanatot :D
Kívánom mindenkinek,hogy sikerüljön, amit szeretne!
BÚÉK MINDENKINEK :D
Így:
.
Az idei egy közepes év volt.
Valamivel rosszabb, mint a tavalyi, de sokkal jobb, mint jövőre.
Közeli rokon halála, folyamatos kudarcok, besült az összes tervem. Remélem 2016 sikeresebb lesz.
Good luck&have fun!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!