Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy szeret a barátnőm?
Kezdjük ott,hogy világéletemben gátlásos voltam,sosem volt mákom ismerkedés terén. A lányok mindig átnéztek rajtam,lesz@rtak,minden igyekezetem ellenére. Szóval elég rossz tapasztalatokat szereztem és nagyon nyomot hagytak bennem.
Viszont ezek még akkoriban történtek,amikor még csak egy senki voltam,de azóta sikerült feltörnöm és úgy érzem vagyok valaki. És a legfontosabb,hogy több mint 1 éve együtt vagyok egy lánnyal,és nagyon szeretem,de mégis rossz érzések fogantak meg bennem. Mindig eszembe jut a múltam,hogy átnéztek rajtam és alábecsültek. Akkor honnan tudhatnám,hogy ez a lány viszont szeret,önmagamért?
Ha még mindig egy olcsó,szürke egér lennék ő is csak legyintene rám. Nem foglalkozna velem. Csak azért van velem,mert összeszedtem magam. Engem nem is szeret,igaz? Mit látna bennem? Ha olyan lennék,mint régen,átnézne rajtam.
" Csak azért van velem,mert összeszedtem magam. "
Valóban azért van veled, mert összeszedted magad. Azért szeret, mert volt ehhez erőd. Azt szereti, aki lettél. AKI lettél. Mit kell ezen ragozni? Így működik a világ. Azt a pasit szeretik a nők, akik érnek valamit. Akinek a génjeit érdemes továbbörökíteni. Aki tud változni, ha kell, aki tovább tud lépni. Aki életrevaló.
De mit akar az jelenteni, hogy "Engem nem is szeret,igaz?"
Ez, aki most vagy nem te vagy? Dehogynem. Pontosan aki voltál, az nem vagy te. AZT nem tartotta (volna) szerethetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!