Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott,hogy világéletemben gátlásos voltam,sosem volt mákom ismerkedés terén. A lányok mindig átnéztek rajtam,lesz@rtak,minden igyekezetem ellenére. Szóval elég rossz tapasztalatokat szereztem és nagyon nyomot hagytak bennem.

Viszont ezek még akkoriban történtek,amikor még csak egy senki voltam,de azóta sikerült feltörnöm és úgy érzem vagyok valaki. És a legfontosabb,hogy több mint 1 éve együtt vagyok egy lánnyal,és nagyon szeretem,de mégis rossz érzések fogantak meg bennem. Mindig eszembe jut a múltam,hogy átnéztek rajtam és alábecsültek. Akkor honnan tudhatnám,hogy ez a lány viszont szeret,önmagamért?

Ha még mindig egy olcsó,szürke egér lennék ő is csak legyintene rám. Nem foglalkozna velem. Csak azért van velem,mert összeszedtem magam. Engem nem is szeret,igaz? Mit látna bennem? Ha olyan lennék,mint régen,átnézne rajtam.

2016. dec. 30. 05:01
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Azért szeret aki jelenleg vagy, nem aki voltál vagy leszel. Érezni fogod a viselkedéséből, ha közeledik és boldognak látod amíg veled van akkor igenis szeret. DE! Lehet lesznek nála is mélyebb pontok/pillanatok amikor azt hiszed már nem szeret, de ez nem feltétlen van így. Minden ember más és mindenki máshogy érezteti szeretetét, van aki nem szavakkal hanem tettekkel. Van olyan aki kimondja és számára ez a szeretet jele. Ha 1 éve együtt vagytok akkor azért szeret aki vagy. Ne változz maximum pozitív irányba és ilyen kérdés ne merüljön fel benned soha, főleg ha ilyen mélyről másztál ki. Amúgy tényleg gratula ,hogy összeszedted magad!
2016. dec. 30. 05:40
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Lenyeli.
2016. dec. 30. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsó válaszoló elég morbidan válaszolt, de ilyenekből is le tudod mérni, hogy mennyire szeret, illetve, hogy szerelmes-e. Mert amit az utolsó válaszoló írt, azt - legalábbis szerintem - csak az tudja megtenni, aki szerelmes, igaz, az sem mindig, de legalábbis nem érzed rajta az ellenérzést. (Lenyelni nem fontos!) - Aztán meg szokta-e simogatni a kezed? Megpuszilta-e már valaha is a kezed? Nálam ez a mérce. Nem a csókolózás a minden, mert csókolózni mindenki szokott, akár szerelmes, akár nem. Hát ha látnálak titeket együtt, el tudnám mondani, hogy a lány (nem azt, hogy szeret-e, mert biztos szeret valamennyire) szerelmes-e. De így elégedj meg ennyivel.
2016. dec. 31. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

" Csak azért van velem,mert összeszedtem magam. "

Valóban azért van veled, mert összeszedted magad. Azért szeret, mert volt ehhez erőd. Azt szereti, aki lettél. AKI lettél. Mit kell ezen ragozni? Így működik a világ. Azt a pasit szeretik a nők, akik érnek valamit. Akinek a génjeit érdemes továbbörökíteni. Aki tud változni, ha kell, aki tovább tud lépni. Aki életrevaló.

De mit akar az jelenteni, hogy "Engem nem is szeret,igaz?"

Ez, aki most vagy nem te vagy? Dehogynem. Pontosan aki voltál, az nem vagy te. AZT nem tartotta (volna) szerethetőnek.

2016. dec. 31. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!